10 semne care dovedesc ca te inseala

10 semne care dovedesc ca te inseala

10 semne care dovedesc ca te inseala


   

Incepi sa ai indoieli in legatura cu fidelitatea partenerului/partenerei tale si ti-ar placea sa stii daca te inseala sau nu. Te gandesti din ce in ce mai mult la acest lucru, indoiala nu iti da pace.  Iata 10 semne care ar putea sa-ti confirme banuielile.

 

Programul de la birou i se schimba brusc

Pentru a fi infidel, un barbat are nevoie de timp pe care sa-l consacre amantei sale. Scuzele devin din ce in ce mai multe. Cea mai populara dintre ele este urmatoarea: trebuie sa raman peste program.

Isi ia peste tot telefonul cu el

Daca partenerul tau este genul prudent, cu siguranta nu ii va trimite mesaje amantei in prezenta ta. De sunat nici nu poate fi vorba. Va avea grija sa-si stearga istoricul apelurilor inainte sa vina acasa si sa aiba intotdeauna telefonul asupra sa.

O distanta fizica

semne1

Chiar daca rutina a pus stapanire pe viata voastra de cuplu si, implicit pe viata voastra sexuala, sosirea unei noi rivale pune o si mai mare distanta fizica intre voi.

Reactii emotionale inexplicabile

In momentul in care cineva traieste o viata paralela, emotiile sunt primele care il/o tradeaza. Daca remarci faptul ca partenerul tau este extrem fericit fara vreun motiv aparent sau, din contra, extrem de trist, cu siguranta are ceva de ascuns.

Un ciudat parfum feminin

Daca incepi sa simti un parfum feminin care nu este al tau pe hainele sale, trebuie sa te ingrijorezi.

O schimbare radicala de look

Tu, te chinui de ani de zile sa-l faci sa-si schimbe look-ul fara succes. Dar, iata ca, dintr-o data, incepe sa aiba grija de el, sa-si schimbe coafura si sa-si cumpere tinute noi.

Se apuca de sport

Nu mai este delasator, nu mai bea bere, nu mai mananca chipsuri in timp ce urmareste meciul de fotbal. Pentru a-si satisface noua prada, barbatul infidel are adesea tendinta sa acorde timp revenirii sale in forma facand mult sport. Mult mai mult decat de obicei.

Si-a schimbat parolele

Chiar daca nu esti genul care-l verifica, parolele sale nu au fost niciodata tinute in secret de partenerul tau. Chiar el este cel care ti le-a spus. Poate ar fi cazul sa verifici daca nu cumva si le-a schimbat.

Are o noua pasiune

Cel mai simplu pentru a justifica timpul petrecut cu amanta este inventarea unei noi pasiuni. Ar trebui sa te ingrijorezi daca brusc, partenerul tau se inscrie la cursuri de dans, de desen sau de gastronomie.

Pare cu capul in nori

Este langa tine dar doar fizic. Cu gandul doar el stie pe unde este. Ai impresia ca partenerul tau nu te mai asculta candi ii vorbesti, nu iti raspunde cand il intrebi ceva, pare mereu cu capul in nori. S-ar putea ca gandul sau sa fie la cealalta.Tags assigned to this article:
amantainsealapartener

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*