Daca sunteti in cautarea sotului potrivit, va trebui sa sarutati o pereche de broaste pana cand il veti intalni pe cel care merita cu adevarat, pentru ca ar trebui sa stiti ca exista de fapt, cateva tipuri de barbati care nu se vor casatori cu voi, indiferent de ce ati face. Unii se pot schimba, dar unii nu vor. Dar, la urma urmei, nu e de datoria ta sa astepti  pana cand vor fi  gata sa faca acest pas si sa se casatoresca cu tine. Ar trebui sa eviti cu siguranta acesti barbati, pentru ca iti vei pierde timpul cu ei.

1. Domnul ” Nu sunt pregatit pentru o relatie serioasa inca”

In opinia mea, acesta este unul dintre cele mai comune tipuri de oameni care nu se vor casatori cu tine. Ii place mult sa va intalniti dar, atunci cand lucrurile devin prea serioase, se sperie si te lasa pur si simplu, spunandu-ti ca nu e  pregatit pentru ceva serios. Ei bine, poate ca nu va fi niciodata. Nu exista nici o sansa sa incerci sa-l schimbi sau sa-i dovedesti ca tu esti perfecta pentru el. Vei arata disperata si  iti vei pierde toata energia tinandu-te dupa  un om care incearca sa evite un angajament.

2. Domnul ” Inca nu a terminat cu fosta”

Acest este cu siguranta tipul de om pe care ar trebui sa-l eviti, daca esti in cautarea unui sot. Acest om este inca cu gandul la fosta, chiar daca el nu va recunoaste. Mereu vorbeste despre ea, despre hobby-urile ei, interese sau chiar despre lucrurile pe care le-au facut impreuna. Acest om are nevoie de ceva timp pentru a se vindeca inainte de a incepe ceva serios, asa ca nu e cu siguranta pregatit sa se casatoreasca cu tine.

3.Domnul ” Prea preocupat de cariera lui”

Tipul asta inca incearca sa-si  dea seama ce vrea sa faca in cariera sa si se concentreaza mereu pe tot ce este legat de locul de munca. El nu are suficient timp pentru voi doi si munca lui este mereu pe primul plan.

4. Domnul ” Cautator de perfectiune”

Cu acest om te vei simti absolut uimitor, cu exceptia faptului ca el nu va fi gata sa se casatoreasca cu tine. Asta pentru ca, din pacate, el va cauta intotdeauna pe cineva care  crede ca ar fi mai buna pentru el, chiar daca ceea ce voi doi aveti este minunat. El va pastra mereu optiunile deschise, intrebandu-se daca va gasi o versiune mai buna a ta, undeva in aceasta lume. Sunt sigura ca nu ai vrea sa fi cu cineva care nu crede ca esti destul de buna pentru el.

5. Domnul ” Ies intotdeauna cu prieteni de jumatatea varstei mele”

Acesta este omul care se afla pe la sfarsitul celor 40 de ani, are o cariera impresionanta si in timp ce toti prietenii sai din copilarie s-au casatorit si s-au stabilit, el mereu petrece timpul cu oameni de jumatatea varstei lui. Mereu merge in club si la petreceri, in cautarea unor fete tinere. Chestia e ca el este, de asemenea, cu o situatie foarte buna si atunci cand o femeie in varsta de 20 de ani merge la o intalnire cu el, nu este pentru ca il gaseste foarte interesant sau atractiv, ci din cauza banilor lui.

6.Domnul ” Nu am gasit fata potrivita”

Acest tip de om este, de obicei, de peste 50 de ani si nu a fost niciodata casatorit inainte, pentru ca nu a gasit femeia potrivita pentru el. Ei bine, ar trebui sa incepi sa-ti  pui cateva intrebari, pentru ca in cazul in care acesta nu si-a găsit perechea perfecta dintre sutele de fete pe care le-a intalnit inainte, de ce ai fi tu cea potrivita sa te casatoresti cu el? Incerca sa fi precauta si sa-ti protejezi sentimentele!

7. Domnul “Imi pasa doar de copii mei”

Tipul asta ti-a castigat dragostea prin a-ti arata ce tata grozav  este si te-a impresionat de cat de mult isi iubeste copiii. Intr-adevar il admiri pentru toate sacrificiile pe care le face, in scopul fericirii copiilor lui si crezi ca ar putea fi tipul perfect pentru tine. Nu ma intelege gresit! Nu e nimic in neregula cu un tata responsabil. Dar atunci cand acest om se concentreaza prea mult pe copiii lui si nu are suficient timp pentru tine sau relatia ta, ar trebui sa incepi sa te intrebi daca  va gasi vreodata un loc pentru tine in inima lui sau in viata lui.

8.Domnul “O sa locuim cu mama”

Tipul asta nu se poate desparti de mama lui, ii place sa depinda de ea, sa-i dea explicatii pentru tot ceea ce face si poate ca si salariul tot mamei lui il va da sa-l gestioneze. Crede-ma un astfel de om, nu este un sot potrivit pentru tine, vei fi pe post de bibelou intr-o astfel de casnicie. Si sa nu-ti mai spun ca, va prefera mancarea facuta de mama lui.

In opinia mea, acestea au fost cele mai importante tipuri de oameni care nu se vor casatori cu tine, indiferent de ceea ce faci. Sunt sigura ca lista mea este incompleta, pentru ca ne putem astepta la orice de la barbati, asa ca da-mi o mana de ajutor. Ce alte tipuri de oameni s-ar adauga la aceasta lista?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dezvoltare personalaDivertismentGeneralbarbati,Domnul Inca,Domnul Nu,Domnul Prea
Daca sunteti in cautarea sotului potrivit, va trebui sa sarutati o pereche de broaste pana cand il veti intalni pe cel care merita cu adevarat, pentru ca ar trebui sa stiti ca exista de fapt, cateva tipuri de barbati care nu se vor casatori cu voi, indiferent de ce...