A fost greu, te ai straduit mult dar pana la urma ai reusit sa faci rost de numarul ei de telefon. Urmeaza sa aveti prima voastra intalnire. Emotii, caci vrei ca totul sa decurga perfect, ai asteptat mult momentul si dupa mai mult timp de tatonari totul devine realitate. Desi nu exista o reteta perfecta, care sa ti garanteze ca prima ta intalnire va fi prima caramida catre un viitor impreuna, exista totusi cateva sfaturi de care daca tii cont te pot ajuta sa impresionezi.

In primul rand, acorda o atentie deosebita aspectului tau exterior. Studiile confirma faptul ca in general femeile prefera barbatii ingrijiti, cu un miros placut, cu incaltamintea dichisita, parul aranjat. De regula primul impact, prima impresie, primul contact vizual sunt aspectele care plac sa nu in contextul unei prime intalniri.

Acorda atentia necesara locului in care va avea loc prima intalnire ! Acesta nu trebuie sa fie cel mai scump local din oras, dar nici bodega din cartier. Un cadru adecvat va va face pe amandoi sa va simtiti in largul vostru, si poate deveni spatiul unor discutii interminabile…

Fii manierat ! Intotdeauna o femeie va fi impresionata de un barbat care ii deschide usa la masina, sau ii deschide usa inainte de a intra in restaurant,  sau de ce nu ii ridica scaunul inainte de a se aseza. Psihologi de renume au stabilit ca, pentru a crea o buna impresie, sunt suficiente cateva minute, pentru a pastra acea impresie sunt necesari ani, iar pentru a repara ce ai stricat ar putea sa nu fie suficiente nici deceniile.

Fii punctual, nu o lasa sa te astepte,  asta o va face sa inteleaga cat este de importanta pentru tine.  Lipsa punctualitatii in mod cert o va descuraja si ii va da de inteles  ca este doar una in lista ta lunga de cuceriri.

Priveste-o drept in ochi, este suficient sa simta ca-ti place ceea ce vezi, ca ii admiri infatisarea, sa constientizeze ca in acea seara ea este tot ce te incanta. Incantarea produce o reactie de reciprocitate, si o apropiere intre parteneri.

Fii relaxat si natural, deoarece femeile simt cand un barbat face eforturi inutile pentru a le capta atentia prin tot felul de tertipuri, iar cand simt asta interesul lor pentru un astfel de specimen scade considerabil.  

Incearca sa propui subiecte de discutie cat mai abordabile, cu care ea sa se simta  confortabil, deoarece subiectul de discutie poate fi magnetul care sa va uneasca dar si un zid despartitor daca se ajunge la concluzia ca nu aveti nimic in comun.  Un subiect interesant ar putea fi calatoriile, intrucat nu prea exista femeie careia sa nu i placa shoppingul la Barcelona sau targul de Craciun de la Viena.

Ofera-i un cadou! Darul nu trebuie sa fie ceva scump si dincolo de aspectul material acesta poate dezvalui gusturile tale si poate stabili o conexiune intre voi !

Dezvoltare personalaFemeia
A fost greu, te ai straduit mult dar pana la urma ai reusit sa faci rost de numarul ei de telefon. Urmeaza sa aveti prima voastra intalnire. Emotii, caci vrei ca totul sa decurga perfect, ai asteptat mult momentul si dupa mai mult timp de tatonari totul devine realitate....