Urmeaza un eveniment important in viata dumneavoastra: petrecere de logodna, nunta, cununie sau doar o intalnire cu prietenele?

Va doriti sa aratati precum modelele din revista  dar nu stiti ce coafura sa adoptati?958_0_1249047422

Ei bine, solutia e simpla. Totul depinde de personalitatea si conformatia fetei. Astfel ca, daca sunteti o persoana mai serioasa, mai sobra si vreti un look impecabil atunci adoptati “stilul office”. Adica parul usor prins la spate intr-o “coama de cal” si in fata parul  usor tapat. Deci simplu dar la obiect. Ori alegeti un parul prins intr-un coc clasic si lejer.Totul depinde de personalitatea dumneavoastra.

Pentru o infatisare angelica si usor rebela puteti opta pentru o coafura cu parul lasat sa cada usor pe spate. De asemnea niste bucle finute v-ar face sa aratati precum o “mica printesa”. Atentie insa, nu abuzati de bucle ca nu cumva sa aratati precum o “oita”. Nu adoptati stilul ” sarmalutelor” caci nu va va avantaja deloc.

In afara de caracterul dumneavoastra, mai conteaza si structura osoasa a maxilarului. Asadar pentru persoanele cu o fata in forma ovala recomand orice tip de coafura.

Pentru tinerele domnisoare care au fata in forma de “diamant” sau ovala recomand o tunsoare usor in trepte pentru a mai “indulci” trasaturile si conturul fetei. Si bineinteles intoatdeauna pentru fata tip diamant recomand  parul pe spate sau usor prins cu o clama subtila.

Incercati sa va cunoasteti cat mai bine personalitatea si corpul dumneavoastra. Acceptati-va defectele si incercati sa va puneti in valoare calitatile. Alegeti ce este mai potrivit pentru dumneavoastra. Cel mai important este sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra, indiferent ce coafura alegeti!

Dezvoltare personalaFemeiaFrumusete
Urmeaza un eveniment important in viata dumneavoastra: petrecere de logodna, nunta, cununie sau doar o intalnire cu prietenele? Va doriti sa aratati precum modelele din revista  dar nu stiti ce coafura sa adoptati? Ei bine, solutia e simpla. Totul depinde de personalitatea si conformatia fetei. Astfel ca, daca sunteti o persoana...