Bancul este o poveste foarte scurta, reala sau imaginara cu un final surprinzator si foarte amuzant. Bancurile pot avea rolul unui tratament scump, cu acelasi efect : descretesc fruntile, si sunt un placut subiect de discutie la o intalnire de orice gen.

Bancurile sunt legate de socializare, ele se spun intr-un grup. “Nasterea” lor e legata de natura umana care simte nevoia de a exprima indoieli, probleme, respectiv argumente, opinii ce sunt incorporate in aceasta productie. Am selectat o serie de glume care va vor amuza si veti rade copios:

1 George W. Bush, Michael Jordan, Papa Ioan Paul al II-lea, si un Elev calatoresc cu avionul. Dintr-o data, pilotul anunta ca motorul s-a defectat si ca va trebui sa sara cu parasuta. Problema este ca exista doar 3 parasute pentru pasageri. Michael Jordan spune: “Eu sunt un baschetbalist celebru si echipa are mare nevoie de mine”. Isi ia o parasuta si sare.
George W. Bush spune: “Eu sunt cel mai destept presedinte pe care l-a avut vreodata USA, eu am nevoie de o parasuta”. Si sare.
Papa Ioan Paul al II-lea spune catre elev:” Eu sunt batran, poti sa iei tu parasuta, salveaza-ti viata”. Elevul spune ca nu este nevoie pentru ca mai este o parasuta ramasa si pentru el. Papa: “Nu se poate, nu erau numai 4?”
Elevul:”Ba da, dar presedintele Americii a sarit cu gheozdanul meu”.

2 Cica un popa zbura cu avionul. Cheama stewardesa si-i zice:
– Un coniac, te rog !
Dupa un moment de gindire o intreaba :
– La ce inaltime zburam acum ?
– La 16.000m alt.
– Hm, prea aproape sunt de sefu’. Adu-mi un ceai.

3 Frizerul il intreaba pe client :
– Cum sa va tund ca sa fiti multumit ?
– Gratis !

[cf]js[/cf]

Dezvoltare personalaAdolescentiDivertismentMichael Jordan,Papa Ioan Paul,poveste,tratament
Bancul este o poveste foarte scurta, reala sau imaginara cu un final surprinzator si foarte amuzant. Bancurile pot avea rolul unui tratament scump, cu acelasi efect : descretesc fruntile, si sunt un placut subiect de discutie la o intalnire de orice gen. Bancurile sunt legate de socializare, ele se spun...