Despre injectiile facute puilor cu antibiotice s-au scris foarte multe articole, mai ce seama ca medicamentele raman in corpul animalului, iar dupa sacrificare si consumarea lui in prealabil, medicamentele consumate de pasari pot intra in organismul uman si in cazul imbolnavirii, exista riscul ca medicamentele date pentru noi de catre medici sa nu isi mai faca efectul.

images (1)

Tocmai din aceasta cauza cercetatorii cauta unele solutii ca sa inlocuiasca medicamentele cu plantele, asa incat pasarile sa treaca pe fitoterapie. O planta folosita cu succes in tratarea pasarilor este cimbrisorul. Cei ce cresc prepelitele folosesc aceasta planta in dieta pasarilor , pentru a le proteja de anumite boli.

Cimbrisorul este utilizat ca antiseptic in fitoterapie, avand rol impotriva microbilor, astringent, antispasmodic,  si dezinfectant. Deasemenea aceasta planta se foloseste si pentru a stimula apetitul pasarilor si pentru a lua in greutate, un lucru elementar pentru cei ce le cresc.

 

Dezvoltare personalaStiri
Despre injectiile facute puilor cu antibiotice s-au scris foarte multe articole, mai ce seama ca medicamentele raman in corpul animalului, iar dupa sacrificare si consumarea lui in prealabil, medicamentele consumate de pasari pot intra in organismul uman si in cazul imbolnavirii, exista riscul ca medicamentele date pentru noi de...