Vara, cu totii ne gandim ca ne  vom petrece concediul la malul marii .Desi sunt unii care prefera muntele sau alte locatii , Delta , marile orase ale lumii…Dar, pentru cei care prefera litoralul , al nostru normal , concediul este plin de nisip , muzica de toate genurile – in general proasta si data la maxim – , piele rosie precum racul si mancare luata de peste tot . Concediul la mare mai inseamna si sa duci cu tine , de fiecare data cand pleci catre plaja , un brat de ,, ustensile  ” pentru joaca in nisip , ale juniorului sau juniorilor caci , majoritatea turistilor de pe Litoral sunt impreuna cu minorii familiei . Asa ca , un colac sau doi , o saltea , o umbrela neaparat ….si prosopul de plaja , nu toata lumea preferand sezlongurile puse la dispozitie pe bani .

Trebuie avuta grija la alimentatie , cam toti cei care petrec la mare avand probleme de digestie , boli ale stomacului si arsuri , nu datioar dupa bronz . Copiii sunt cei mai vulnerabili , sistemul lor digestiv fiind imatur la varste mai mici , dar si cei mari sunt sensibili . Restaurantele trebuiesc alese cu mare grija , cunosc o intamplare in care , o familie cu doi copiii , ducandu-se in Satul de Vacanta din Mamaia , au intrat intr-un restaurant , au comandat si , apoi , au asteptat 1 ora si jumatate niste frigarui de pui , care au sosit mai mult crude decat preparate astfel incat , s-au ridicat de la masa la fel de nemancati cum se asezasera . E pacat ca se intampla astfel de lucruri urate . Explicatia sefei de sala a fost ca , angajatii sunt niste incompetenti .

Asadar , sa nu ne lasam afectati de orice intamplare , sa nu permitem nimanui sa ne strice concediul , mai ales ca , ne costa bani buni pentru toate , pentru a ne simti bine si pentru a satisface poftele membrilor familiei . Pana la urma , suntem in vacanta , nu ?

Dezvoltare personalaGeneralmuzica
Vara, cu totii ne gandim ca ne  vom petrece concediul la malul marii .Desi sunt unii care prefera muntele sau alte locatii , Delta , marile orase ale lumii...Dar, pentru cei care prefera litoralul , al nostru normal , concediul este plin de nisip , muzica de toate genurile...