Cui i-a venit sa creada? Posteriorul vedetei Kim Kardashian e fals

Cui i-a venit sa creada? Posteriorul vedetei Kim Kardashian e fals

Cui i-a venit sa creada? Posteriorul vedetei Kim Kardashian e fals


   

imagesCA084Q0IIn ziua de zi nu mai este un secret faptul ca vedetele apeleaza din ce in ce mai des la operatii estetice de marire a diverselor parti, sau de micsorare, dupa caz.De multe ori insa, de la o simpla corectie banala a unui defect, vedetele ajung sa isi modifice si ceea ce au mai frumos, facand foarte multe operatii, ajungand de nerecunoscut.

Kim Kardashian a devenit celebra in mare masura datorita infatisarii sale, iar posteriorul sau a starnit dezbateri. In timp ce vedeta sustine ca nu are nicio operatie estetica si ca a aratat asa dintotdeauna, cateva fotografii mai vechi cu Kim o contrazic.thumb_dovada-ca-posteriorul-lui-kim-kardashian-este-cat-se-poate-de-fals-uite-cum-arata-vedeta-inainte-sa-si[1]

In urma cu cativa ani, Kim afisa o silueta armonioasa, dar posteriorul sau nu iesea cu nimic in evidenta, fiind mai degraba plat. Vedeta de reality-show pare sa fi apelat la implanturile in fese, care nu arata deloc natural pe silueta mignona a lui Kim.

La scurt timp după ce Kim Kardashian a făcut publică o fotografie în  care se vedea radiografia posteriorului ei, pentru a dovedi că are un  fund natural şi nu are implanturi, chirurgii plasticieni, în baza  analizei radiografiei, au explicat cum ar fi putut vedeta obţine un fund atât de bombat.

imagesCADOPH1KAstfel, după ce , doctorul Drew Ordon a declarat, potrivit rumorfix, că vedeta ar fi putut suferi o intervenţie chirurgicală, cunoscută sub denumirea de “ridicarea feselor în stil brazilian.
Această intervenţie, potrivit Dr. Ordon, presupune ca grăsimea extrasă prin liposucţie din diferite părţi ale corpului să fie reintrodusă în fesele pacientului.
“Cu siguranţă Kim nu are proteze în fese, nu există astfel de implanturi la ea. Este vorba de o posibilă intervenţie chirurgicală prin care i-a fost luată grăsimea nedorită din alte părţi ale corpului şi i-a fost introdusă în fese.
Cu toate acestea, trăsăturile lui Kim arată că ea este un «mezomorf», din punct de vedere genetic. Asta înseamnă că are un trup rubensian, foarte bine conturat iar curbele ei sunt foarte pronunţate. Aşa că, este totodată posibil să fi moştenit genetic un astfel de fund”
a declarat doctorul Drew Ordon., potrivit rumorfix.com.

 

 No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*