Tia Carrere a debutat in cinematografie acum 25 de ani si a ramas celebra dupa ce a jucat in serialul de aventura Relic Huntera, in urma caruia a strans o multime de fani, fiind probabil cel mai important proiect din viata ei.

 

Tia Carrere s-a nascut pe data de 2 ianuarie 1967 in Honolulu, Hawaiii. Intaiul rol important l-a avut in 1985, in serialul american Airwolf.

Punctul culminant al celebritatii la ajuns intre anii 1999-2002, cand a jucat in rolul principal din serialul de aventura Relic Hunter, interpretand personajul lui Sydney Fox, un arheolog, care e ajutata de un sistent pe nume Nigel care incearca sa recupereze artefactele pierdute. Relic Hunter este un fericire.info/tag/film/” title=”Vezi toate articolele despre film aici”>film inspirat dupa  Indiana Jones si jocurile video Tomb Raider.

In anul 2003, Tia Carrere a pozat goala intr-o revista pentru barbati, aducandu-i o suma buna de bani in buzunare.

Tia Carrere a fost pasionata de muzica inca de mica si i a lansat mai multe albume muzicale, unde in anul 2009 a obtinut premiul Grammy pentru cel de-al treilea album “Ikena”, iar in 2010, pentru albumul ei cu muzica hawaiiana.

Frumoasa actrita este la fel de incantatoare ca acum 10 ani, ramanand la fel de sexy, asa cum toti o stim.

Ultimii doi ani au fost mai benefici in planul veniturilor pentru incantatoarea actrita care a avut cateva proiecte mai interesante, doua roluri in serialul In Plain Sight si in filmul Gutshot Straight care vor aparea in 2013. Mai mult, Tia Carrere este vocea lui Judy Reeves in desenele animate Scooby-Doo!

Asa actrita incantatoare atrage privirile oriunde ar merge.

download

 

Dezvoltare personalaCinemamuzica,Relic Huntera,Tia Carrere
Tia Carrere a debutat in cinematografie acum 25 de ani si a ramas celebra dupa ce a jucat in serialul de aventura Relic Huntera, in urma caruia a strans o multime de fani, fiind probabil cel mai important proiect din viata ei.   Tia Carrere s-a nascut pe data de 2 ianuarie...