Cu paşi repezi sărbătorile de iarnă şi Anul Nou ne bat la uşa, iar din acest motiv trebuie să ne pregătim pentru a fi impecabile la întâlnirea cu membrii familiei,prietenii apropiaţi,colegii.
 
Luna decembrie este o lună plină de magie,unde de cele mai multe ori te revezi cu persoane pe care nu le-ai mai reîntâlnit de multă vreme. Aşa că trebuie să fii mereu frumoasă  în orice moment al zilei, acest lucru realizându-se prin numai câţiva paşi simpli:
 
1. PIELEA: Este cel mai mare organ al omului care ne protejează de toţi factorii externi, de aceea ritualul de înfrumuseţare trebuie neapărat să înceapă cu ea.
Un prim pas spre o piele perfectă este hidratarea. Chiar dacă în sezonul rece este mult mai dificil să ţinem cont de sfatul medicului,acela de a bea 2 litri de apă pe zi, aceasta poate fi înlocuită cu succes de ceaiuri calde îndulcite cu puţină miere.
Al doilea pas pentru recăpăratea elasticităţii şi a tonusului muscular sunt exerciţiile. Nu este neapărat nevoie să îşi faci un abonament la sală, o plimbare seara timp de 30-45 minute aduce nenumărate beneficii asupra organismului.
ŞI nu în ultimul rând pentru o piele sănătoasă şi radiantă este GOMAJUL. Odată la 7 zile aplică un gomaj din comerţ sau unul făcut în casă pe toată suprafaţa pielii,insistând în zona genunchilor şi a coatelor acolo unde pielea este mai dură, iar după clătire cu apă caldă, aplică ulei de bebeluş sau o cremă  hidratantă şi pielea ta îţi va mulţumi pentru acest răsfaţ.
 
2. PĂRUL:  Este şi el afectat de temperaturile scăzute de afară şi tratamentele la care este supus (îndreptare cu placa,uscare cu feon). Chiar dacă înainte de sărbători optaţi pentru o schimbare de look prin vopsire sau pur şi simplu printr-o tunsoare încercaţi să daţi atenţie şi părului prin aplicarea unei măşti hidratante odată la o săptămână care să conţină vitaminele A,E,ulei de cocos şi argan,uscaţi-l cât mai mult cu prosopul şi aplicaţi un spray protector atunci când vă coafaţi. Aceste gesturi mărunte vor ajuta părul să aibă mai puţine vârfuri despicate şi să îşi recapete strălucirea.
 
3. MÂINILE:  Sunt şi ele incluse în lista noastră de înfrumuseţare pentru sărbători deoarece pielea de pe mâini este foarte delicată uscându-se rapid.
Un ritual de frumuseţe al acestora începe prin aplicarea unui gomaj şi a unei creme hidratante. Continuă cu realizarea manichiurii prin hidratarea cuticulelor, obţinea formei dorite a unghiei,aplicarea ojei in nunanţa potrivită.
 

Încercaţi să ţineţi cont de toate aceste sfaturi şi să le introduceţi în obişnuinţa de zi cu zi deoarece aşa cum spune un proverb vechi: „Frumuseţea trezeşte sufletul la viaţă”.

Dezvoltare personalaFemeiaFrumusetefrumoasa,sarbatori
Cu paşi repezi sărbătorile de iarnă şi Anul Nou ne bat la uşa, iar din acest motiv trebuie să ne pregătim pentru a fi impecabile la întâlnirea cu membrii familiei,prietenii apropiaţi,colegii.   Luna decembrie este o lună plină de magie,unde de cele mai multe ori te revezi cu persoane pe care...