In sfarsit Alex Velea a facut lumina in legatura cu presupusa relatie pe care ar avea-o cu Antonia, mai ales ca zvonurile s-au imprastiat foarte repede si puteau risca un scandal.

VELEA_ANTONIA_2d11f4ce93

Alex Velea a fost invitat in cadrul emisiunii “Happy Hour”, unde a infirmat zvonurile aparute in presa cum ca el ar avea ceva de a face cu Antonia. Cantaretul a declarat ca lumea vorbeste de mult timp despre cei doi, asa ca el ii lasa in pace, sa creada ce vor, mai ales ca nu exista nici o poza care sa ateste ca intre cei doi ar fi ceva mai mult decat o relatie profesionala. Deasemenea a laudat-o pe Antonia spunand ca este o femeie foarte frumoasa, cu o voce buna care si arata bine, insa cei doi sunt doar niste prieteni buni si atat.

Din cate se pare Antonia trece prin momentele astea printr-un divort, si pe ea toate zvonurile astea o afecteaza, si nu numai pe ea, ci si pe parintii cantaretului.  Insa, din cate se pare sotia cantaretului este foarte frumoasa, asa ca nu vedem de ce ar insela-o, asa ca toate zvonurile par sa ramana la statutul de zvonuri. Priviti in continuare ce silueta de invidiat are sotia cantaretului si cat este de frumoasa.

Alex-Velea-si-Ana

Dezvoltare personalaMuzica
In sfarsit Alex Velea a facut lumina in legatura cu presupusa relatie pe care ar avea-o cu Antonia, mai ales ca zvonurile s-au imprastiat foarte repede si puteau risca un scandal. Alex Velea a fost invitat in cadrul emisiunii 'Happy Hour', unde a infirmat zvonurile aparute in presa cum ca el...