Se cunoaste faptul ca, adolescenta, este considerata cea mai frumoasa perioada in viata unui om. Cu totii ne amintim cu drag, cu placere sau cu un gen de melancolie, de acei ani cand totul parea posibil sau chiar era posibil, prin prizma indrazneata si avida ,neincetat, dupa cunoastere a tanarului sau tinerei care pasea usor, timid, pe aleea numita viata .Desi, erau si momente in care ne doream cu ardoare sa treaca timpul rapid si sa ne facem mari, sa nu mai decida nimeni pentru noi , sa luam singuri propriile hotarari, sa nu mai dam socoteala parintilor de faptele noastre. Sa traim dupa bunul nostrum plac. Ce naivitate frumoasa.

Adolescenta este vazuta conform epocii. Sigur, alta era adolescenta de acum doar cateva decenii, caci nu doresc sa vorbesc despre perioade mult intinse in timp. Altfel se distrau parintii nostrii cand erau de varsta adolescentei, altele erau preocuparile desi, vazute cu lejeritate, parca nu erau atat de diferite fata de cele de acum ci doar se practicau altfel. In zilele noastre, posibilitatile de ocupare a timpului liber sunt nelimitate dar , parca , tot nu sunt de ajuns, tinerii se plictisesc mai repede , parasind o activitate si trecand cu rapiditate la alta , totul in dezavantajul petrecerii timpului liber in aer curat, drumetii, jocuri in afara casei, asa cum faceau parintii si bunicii nostri.

Oricum ar fi, adolescenta ramane o perioada de neuitat , de care ne amintim cu extrema placere si, de ce sa nu

spunem , cu mai mici sau mai mari regrete ca a trecut atat de repede .

Dezvoltare personalaAdolescentiadolescenta,jocuri
Se cunoaste faptul ca, adolescenta, este considerata cea mai frumoasa perioada in viata unui om. Cu totii ne amintim cu drag, cu placere sau cu un gen de melancolie, de acei ani cand totul parea posibil sau chiar era posibil, prin prizma indrazneata si avida ,neincetat, dupa cunoastere a...