Despre ajutorul Lui Dumnezeu

Despre ajutorul Lui Dumnezeu

Despre ajutorul Lui Dumnezeu


   

“Dar pe aceasta i-o spunea ca sa-L incerce,ca El stia ce avea sa faca”. (Ioan 6,6)

Suntem zi de zi supusi incercarilor de la Dumnezeu,in speranta ca ni se va trezi credinta.Avem suficiente exemple in nevoile,nefericirile si necazurile celor din jurul nostru,indeajuns cat sa ne trezeasca sentimentul compasiunii si iubirii fata de semenii nostri.

De multe ori ne simtim noi insine neputinciosi in fata suferintelor celor din preajma noastra si consideram ca nu-i putem ajuta cu nimic.Dar daca am dori cu adevarat acest lucru,cu siguranta el ar deveni posibil prin ajutorul lui Dumnezeu.Domnul vrea ca noi sa primim orice suferinta vom intalni in numele Sau si in numele Sau sa incercam sa o usuram.

Orice vorba de alinare pe care o vom rosti,orice gest de compatimire vom face fata de un om aflat in suferinta,orice sfat bun pe care il vom da in numele lui Dumnezeu va avea menirea de a-i reda speranta celui cazut,de a-l sustine si de a-i inlatura deznadejdea in care se afla,de a-i ridica moralul.Putem fi puternici,dar nu singuri,ci avandu-l pe Dumnezeu de partea noastra.In aceasta lume e posibil sa realizam lucruri mari,sa fim autorii unor fapte marete. Avem nevoie doar de ajutorul lui Dumnezeu si nu trebuie sa ne indoim niciodata ca exista Dumnezeu in Ceruri. Daca il avem pe Dumnezeu in suflet, vom putea sparge barierele din aceasta lume si nimic nu ne va opri.

De aceea ne cheama Domnul si ne ofera ajutorul Sau. Pentru ca numai urmandu-l pe El vom putea si noi sa ne ducem crucea. La El vom afla putere, indrazneala si mangaiere. El este lumina noastra pe o carare intunecata, El este sanatatea noastra in boala, tovaras in singuratate, bucurie in suferinta, bogatie in lipsa,El este ajutorul nostru. O lampa de veghe arde toata noaptea la capataiul bolnavului, si in toata noaptea acestei vieti. Ne trebuie lumina lui Hristos ca sa ne alinam durerea si sa ne pastram nadejdea in zorii ce vor sa vina.
[cf]js[/cf]Tags assigned to this article:
DumnezeuLa ElLui Dumnezeusuferinta

Related Articles

Viața lui Buddha

Budismul, ca religie, respinge ideea de ființă suprema, de Dumnezeu, iar Buddha e socotit doar un maestru. Buddha se naște

Noul Papă doreste o Biserică pentru săraci

Țările sud-americane, din care noul Papă, Francisc I provine, erau văzute nu demult ca aparținând lumii a treia, datorită amestecului

Simbolul oualor vopsite si ciocnitul acestora

De Paşte, desii oamenii merg la biserică şi prepara produse din carne de miel sau coc cozonaci, mai avem o alta

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*