Dacă ești fan Star Wars, inevitabil poate te-ai întrebat, sau ai avut curiozitatea să afli, care este sursa costumelor din celebrul film Sci-Fi.
Inline image

Ei bine, nu este nicio surpriză că magia personajelor începe dintr-un vestiar. Publicația Wired a reușit să se furișeze într-unul dintre vestiarele următorului film ce stă să se lanseze, Star Wars: The Force Awakens, reușind să ne ofere două imagini ce ne prezintă rânduri de costume Stormtrooper ce par să nu se mai termine. Imaginile parcă ne dau senzația că ne paște o invazie al Imperiului Galactic.

 

Designerul costumelor, Michael Kaplan, a afirmat recent că reproiectarea acestor costume a fost inspirată din aspectul minimalist al telefoanelor iPhone.

Inline image

Blockbuster-ul marca J.J. Abrams a dispus de un buget estimat la $200
milioane, o sumă ce face din Star Wars: The Force Awakens cel mai scump film din această serie de succes.Filmul se lansează pe marile ecrane cu o săptămână înainte de Crăciun, adică pe 18 decembrie 2015 și este așteptat să detroneze succesul de debut pe care l-a avut Jurassic World în iunie 2015, cel din urmă având încasări de $524.1 milioane în lumea întreagă, în timp ce Star Wars se așteaptă să genereze venituri de peste $540 milioane la debut.

Dezvoltare personalaCinema
Dacă ești fan Star Wars, inevitabil poate te-ai întrebat, sau ai avut curiozitatea să afli, care este sursa costumelor din celebrul film Sci-Fi. Ei bine, nu este nicio surpriză că magia personajelor începe dintr-un vestiar. Publicația Wired a reușit să se furișeze într-unul dintre vestiarele următorului film ce stă să se...