Am o întrebare pentru tine!
Caţi bani ar trebui sa îţi dea cineva pentru a renunţa la internet pentru restul vieţii tale?
Ai renunţa pentru un milion de euro? Două zeci de milioane? Dar pentru un miliard de euro?

Acum am sa te întreb altceva.
Cat trebuie sa plăteşti pentru a avea acces la internet? Cinci sucuri .

Accesul la internet este foarte ieftin şi se ieftineşte pe zi ce trece. Acelaşi fenomen se petrece si cu alte produse. De exemplu, în 1980 când a apărut telefonul mobil, nu avea nicio aplicaţie, nici muzica si nici vorba de acces la internet – era o cărămidă cu butoane. Cu toate astea costa aproximativ 4000 de dolari si doar cei mai bogaţi îşi puteau permite unul. În ziua de astăzi cu câteva sute de euro poţi sa îţi iei un iPhone.

Dacă un telefon ar costa 4000 de euro, ai avea unul?

Acum putem beneficia de lucruri care nici nu existau cu câtiva zeci de ani în urma cum ar fi: maşini moderne, aparate de aer condiţionat, aspirină etc. Sa nu mai spunem ca tehnologia modernă ne permite sa efectuăm apeluri video oriunde pe planetă. Chiar şi în perioade economice mai dificile suntem mult, mult mai bogaţi în comparaţie cu generaţiile trecute, dar cu toate astea foarte puţini dintre noi se considera bogaţi. Întru-un fel, toţi suntem milionari atâta timp cât avem la dispoziţie produse care valorează atât de mult pentru noi.

Aşa ca mai gândeşte-te odată. Cât valorează toate astea pentru tine? S-ar putea sa fii mai bogat decât crezi.

[cf]js[/cf]

Dezvoltare personalaAdolescentiDescoperaeuro,internet,muzica,telefon
Am o întrebare pentru tine! Caţi bani ar trebui sa îţi dea cineva pentru a renunţa la internet pentru restul vieţii tale? Ai renunţa pentru un milion de euro? Două zeci de milioane? Dar pentru un miliard de euro? Acum am sa te întreb altceva. Cat trebuie sa plăteşti pentru a avea acces...