Fericirea nu e o iluzie de moment.

Încă de la naştere ni se urează fericire, viaţă lungă etc. Dar cine ne poate oferi aşa ceva? Sau cum se poate ajunge la fericire. Şi ce este aceasta? Cum să fii fericit. O să răspund răspicat.

Fericirea ţine de noi, nu de conjunctura în care ne aflăm, nu de ceilalţi. Degiur, ceilalţi, mediul, societatea ne poate influenţa, dacă dorim aceasta. Dar dacă ignorăm, în limita unui simţ al măsurii, pe ceilalţi, mediul în care trăim, dacă ne concentrăm pe ce ne aduce un plus de viaţă, reuşim să ajungem la fericire. Propun cititorilor o interiorizare a vieţii, a atenţiei.

Când suntem atenţi la interior, acolo găsim o imensitate de bogăţii care ne aduc liniştea şi, in definitiv fericirea. Deci, ce este fericirea? Starea noastră cu noi, adunându-ne în interior. Nu degeaba o femeie sau un bărbat sunt nemulţumiţi când sunt tratat corporal. Când nu se ţine cont de sentimentele lor, deci, de interior. Adunaţi-vă îm voi şi fericirea nu va fi o iluzie de moment, ci o stare până la finalul vieţii. Şi după aceea. Succes!

Fericirea, o iluzie de moment

Fericirea, o iluzie de moment

Dezvoltare personalaDragoste
Fericirea nu e o iluzie de moment. Încă de la naştere ni se urează fericire, viaţă lungă etc. Dar cine ne poate oferi aşa ceva? Sau cum se poate ajunge la fericire. Şi ce este aceasta? Cum să fii fericit. O să răspund răspicat. Fericirea ţine de noi, nu de conjunctura...