“Nu se moare de batranete, ci de boala.” Aceasta era convingerea profesorului doctor Ana Aslan, care a ajutat-o sa puna la punct produsele cu marca Gerovital. O marca de trei ori unica in lume: a promovat o noua stiinta, geriatria, a impus infiintarea primului institut de specialitate si a devenit celebra fara nici un fel de campanie publicitara.

Cremele de ingrijire pentru ten din gama Gerovital Plant sunt special create pentru femeile cu varsta intre 20 si 45 de ani.Extrem de cunoscute in tara,dar si in afara granitelor, si-au castigat renumele prin efectele deosebite in a mentine un aspect placut al tenului.Ingredientul de baza este delicata floare de colt care are efecte miraculoase  asupra pielii:efect anti-imbatranire,antioxidant,protectie ridicata impotriva radiatiilor UV,regenerare pentru pielea obosita,sensibila si ridata.

Odata cu venirea primaverii este indicat sa ne schimbam produsele cosmetice pe care le-am utilizat in sezonul rece si sa optam pentru unele potrivite noilor temperaturi.Va recomand laptele demachiant din gama Gerovital,cu efect de tonifiere a tenului,dar si energizare a acestuia. Rezultatulva fi un ten catifelat si luminos.Crema hidratanta de zi din aceeasi gama va confera protectie UV pe durata intregii zile,hidrateaza tenul si patrunde usor in piele,rezultand un ten elastic,aerisit si plin de vitalitate.

Pentru timpul noptii optati pentru crema lift regeneranta care contribuie la reintinerirea si remodelarea pielii prin reducerea liniilor fine si a ridurilor. Are un miros discret,placut si combinata cu fiolele cu acid hialuronic actioneaza in procesul de atenuare a ridurilor discrete.Fiolele conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intens hidratante şi de netezire a ridurilor.Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa proaspăt demachiată.

In speranta ca v-am convins ca puteti credita cu incredere produsele cosmeticii romanesti,va doresc sa fiti frumoase si sa straluciti de vitalitate cu Gerovital.

Dezvoltare personalaDescoperaFemeiaFrumuseteAna Aslan,doctor
'Nu se moare de batranete, ci de boala.' Aceasta era convingerea profesorului doctor Ana Aslan, care a ajutat-o sa puna la punct produsele cu marca Gerovital. O marca de trei ori unica in lume: a promovat o noua stiinta, geriatria, a impus infiintarea primului institut de specialitate si a...