Cercurile

Primele lucruri pe care o să le observi in Google+ sunt cercurile (circles). Cercurile sunt o metodă de a-ţi sorta prietenii şi cunostinţele, un fel de liste de prieteni întâlnite la facebook. Adăugarea sau eliminarea unor prieteni dintr-un anumit cerc se face pur şi simplu prin drag and drop.
Un lucru cu adevărat ingenios, este acela ca te poţi folosi de cercuri pentru distribuirea informaţiilor de orice fel (text, foto, video sau link-uri) doar anumitor persoane in funcţie de cercul din care fac parte.
O altă chestie interesantă este aceea că spre deosebire de facebook, prietenia nu este reciprocă. X îl adaugă la prieteni pe Y şi îi vede update-urile, dar Y nu este obligat sa îl adauge pe X ca prieten. Din punctul ăsta de vedere, Google+ aduce mai mult cu Twitter-ul.

Chat-ul

Un chat simplu, la fel ca cel din partea stângă jos care se regăseşte şi în Gmail. O setare interesantă şi folositoare este aceea că poţi selecta căror cercuri să apari online şi cărora nu.

Hangouts

Hangouts este o caracteristică specifică Google Plus. Hangouts vă permite să interacţionaţi simultan cu mai multe persoane prin intermediul video conferinţelor.

Sparks

Sparks este asemănător cu Google News şi iţi permite să gaseşti diverse informaţii sortate pe categorii. La astă incă nu m-am prins cum stă treaba.

Design atractiv, funcţionalităţi şi mai atractive, iar cel mai important lucru, mulţumita accesului care se face pe bază de invitaţie, momentan, Google Plus este un spaţiu virtual free of pitzipoance si cocalari.

http://fericire.info/wp-content/uploads/2016/11/Google_plus.pnghttp://fericire.info/wp-content/uploads/2016/11/Google_plus-150x150.pngDezvoltare personalaDivertismentRetele socialefacebook,gmail,google plus
Cercurile Primele lucruri pe care o să le observi in Google+ sunt cercurile (circles). Cercurile sunt o metodă de a-ţi sorta prietenii şi cunostinţele, un fel de liste de prieteni întâlnite la facebook. Adăugarea sau eliminarea unor prieteni dintr-un anumit cerc se face pur şi simplu prin drag and drop. Un...