Praf.info

Inlocuitor eficient de sare

Inlocuitor eficient de sare
Anunturi google

 

Vrei sa diminuezi consumul de sare fara sa simti ca nimic nu mai are gust? Incearca trucul nostru si va fi mai usor sa reduci sarea din alimentatie.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa-ti doresti sa folosesti mai putina sare din considerente de sanatate dar, pur si simplu nu ai putut? Este atat de greu sa renunti la gustul placut pe care il da. Parca toate sunt gretoase fara sare. Dar, oare exista ceva care sa inlocuiasca sarea, sa fie sanatos si sa mentina gustul placut al sarii in bucate?

Da, exista! Cei mai multi folosesc condimente si ierburi foarte aromate care sa acopere lipsa de sare. Totusi, nu toate mancarurile sunt gustoase cu multe ierburi. De aceea, sarea este atat de comuna. Pentru ca da gust tuturor felurilor de mancare.

Deci, ce aliment este atat de bun pentru inlocuirea sarii? Lamaia! Da, da, lamaia! Aromele acre, ca lamaile, au mai multe in comun cu gustul sarat decat orice alta aroma – dulce, amar sau umami. De asemenea, ca si sarea, aroma acra iti face gura apa care ajuta papilele gustative sa simta gustul mai intens. Desigur, exista multe alte arome care ajuta in inlocuirea sarii, dar sucul de lamaie este mult mai la indemana si foarte eficient.

La finalul gatirii, cand, de obicei potrivesti de sare, inlocuieste-o cu putina zeama de lamaie. De asemenea, stoarce putin suc de lamaie pe legumele gratinate, putin in sosuri, in supe, in dressing-urile salatelor, si la felurile de mancare cu orez.

 

[cf]js[/cf]

Leave a Reply - Inlocuitor eficient de sare


FEATURED LINKS

ADVERTISEMENT

Log in - BlogNews Theme by Gabfire themes