IUBIREA ÎN 2015 - ATÂT DE NATURALĂ PRECUM PRODUSELE DIN SUPERMARKET

IUBIREA ÎN 2015 – ATÂT DE NATURALĂ PRECUM PRODUSELE DIN SUPERMARKET

Cât de ieftinizat a ajuns cuvântul „te iubesc” în anul 2015? Relațiile de cuplu, din zilele noastre – Pe ce se bazează multe dintre ele? Care sunt interesele bărbaților dar și ale femeilor vis-avis de relații? Aceastea, sunt trei întrebări la care doresc să încerc să vă răspund, din perspectiva mea, în acest articol.

 

Cât de ieftinizat a ajuns cuvântul „te iubesc” în anul 2015?

Cuvântul te iubesc, este folosit la tot pasul, toată lumea îl poate pronunța, ba chiar se folosesc de el pentru a-și atinge diverse scopuri, în zilele noastre.  Atunci când un individ vrea să ajungă în pat cu dudia sau să o convingă că el o iubește, pronunță cuvântul magic, TE IUBESC! Ea, dacă e naivă, începe și tremură la auzul acestui cuvânt iar, într-un final, ajunge să-și lepede lenjeria intimă pentru dânsul, ba chiar ajunge la actul sexual, în sine. El este atât de mândru de sine, că a fost  atât de inteligent și atâț de bărbat, încât a reușit să-și atingă scopul și simte că plutește de fericire și satisfacție. Atunci când, o individă, vrea să stoarcă ultima picătură de bani de la un fraierică, bagă, de asemeni, parola de acces, TE IUBESC! Individul, fascinat de ceea ce aude, începe și îi transferă o parte din banii săi, îi dă bani mereu pe mână, îi cumpără cel mai nou bolid și o poartă îmbrăcată cu cele mai scumpe haine în cluburi, resataurante, baruri de fițe. Dar există și situația, probabil, cea mai întâlnită în care ambele părți se amgesc, cu știință sau fără știință, că se iubesc. Cei care o fac cu știință, au anumite interese unul față de celălalt iar cei care o fac fără știință, le este pur și simplu teamă să recunoască faptul că e doar o obișnuință, nimic mai mult, sau chiar se tem să rămână singuri.

 

Relațiile de cuplu, din zilele noastre – Pe ce se bazează multe dintre ele?

Relațiile de cuplu, din zilele noastre, clar că diferențiază față de cele de acum 10 sau 20 de ani în urmă. Majoaritatea, dintre ele, se bazează pe interese de ordin material sau/și sexual. Logic că, părinții, își educă fica de mică: „Când te faci mare, să iei un bărbat frumos și bogat, cu mulți bani în bancă, cu mașină scumpă și vilă”. Ce poate deveni acest copil învățat de mic că scopul lui, atunci când se va maturiza, este să pună mâna pe o persoană boagată? Dar nu numai părinții sunt vinovați ci însuși societatea mizeră în care trăim și mass-media.

 

Care sunt interesele bărbaților dar și ale femeilor vis-avis de relații?

Interesele bărbaților diferă dar în perspectivă sunt aceleași:

  1. Să penetreze cât mai multe dudui;
  2. Să se afișeze față de prietenii lor cu cele mai frumoase și elegante dudui;
  3. Să-și hrănească orgoliul, cu cât mai multe cuceriri reușite, să poată să aibă o listă cât mai lungă de dudui, pe care le-a penetrat.

Intresele femeilor putem spune că sunt comune:

  1. Să aibe câți mai mulți bani și lucruri materiale;
  2. Să fie întreținute;
  3. Să nu fie singure;
  4. Să aibă cu ce se lăuda prietenelor, care, la rândul lor, aplică aceeași tactică;
  5. Să fie penetrate de un mascul cu penisul lung și gros.

 

Multe, dintre femei, se și culcă pe bani și lucuri materiale neavând nici un fel de conștiință și demnitate. Atât femeile, cât și bărbații, crează relații bazate pe interese, mai mult sau mai puțin comune. Femeile încep relații pentru a justifica faptul că se culcă cu un bărbat și folosesc cuvântul, te iubesc iar, bărbații, încep o relație, pentru a ajunge în pat cu femeia, de asemeni, folosind cuvântul „te iubesc”.

Dezvoltare personalaAdolescentiDragosteSfatul ZileiViata bate filmul2015,Bani,dezamagire,financiar,interes,iubirea,sex
Cât de ieftinizat a ajuns cuvântul „te iubesc” în anul 2015? Relațiile de cuplu, din zilele noastre - Pe ce se bazează multe dintre ele? Care sunt interesele bărbaților dar și ale femeilor vis-avis de relații? Aceastea, sunt trei întrebări la care doresc să încerc să vă răspund, din...