Legea atractiei Cum sa-ti schimbi vibratia ca sa obtii tot ce iti dorestiAcest articol este  extrem de important pentru a intelege cum functioneaza realitatea dupa legea atractiei.

Conform legilor spirituale, tu nu esti doar o fiinta fizica ce traieste intr-un univers fizic. Esti o fiinta energetic-vibrationala care traieste intr-un univers energetic-vibrational. Esti un emitator si un receptor al energiei.

Una dintre cele mai mari provocari pentru fiinta umana este sa invete cum anume trebuie sa traiasca ca o fiinta vibrationala intr-un univers vibrational. Vestea buna este ca se poate, si va voi arata cum.

Atragerea situatiilor compatibile cu dorintele tale

Tu nu atragi in viata ceea ce vrei. Nu atragi ceea ce te gandesti, asa cum spun unii experti in legea atractiei. Nu atragi ceea ce simti. Dorintele, gandurile si sentimentele sunt toate importante, dar acestea sunt efectele si nu cauzele.

Tu atragi ceea ce emani. De aceea simti ce simti si gandesti ce gandesti.

Gandeste-te la tine ca la un trasmitator vibrational. In mod constant, trimiti semnale prin care spui Universului cine esti in acest moment. Aceste semnale vor atrage sau vor respinge fiinte, evenimente si situatii de acelasi calibru vibrational ca cel pe care il semnalizezi.

Atragi in mod natural ceea ce este in armonie cu starea ta de spirit si vei respinge ceea ce nu se sincronizeaza cu starea ta.

Daca eul tau energetic radiaza manie si frustrare, viata ta fizica se va manifesta in acelasi fel. De vreme ce semnalele pe care le transmiti in orice moment tind sa fie destul de complexe, realitatea ta fizica va fi la fel de complexa.

Odata ce accepti faptul ca eu-l tau vibrational atrage patternuri compatibile cu starea lui de spirit (un termen foarte exact, daca ma gandesc mai bine), iti va deveni clar ca daca vrei sa experimentezi ceva diferit in viata ta, ar trebui cumva sa schimbi semnalele pe care le transmiti.

Echilibrul vibrational

Fiinta ta vibrationala si mediul tau vor tinde sa se mute spre echilibru in timp. Daca in prezent situatia vietii tale este echilibrata, inseamna ca mentii cumva acest echilibru la nivel energetic.

Insa, spre exemplu, daca o duci foarte prost cu banii si daca asta este o situatie stabila care persista in timp, atunci cel mai probabil este ca majoritatea semnalelor energetice la care te expui vibreaza la aceeasi frecventa de “lipsa de bani”. Asta include locul in care locuiesti, persoanele cu care interactionezi, mediul de lucru, evenimentele din calendarul tau, mobila ta si asa mai departe. Fiinta ta este inundata de un camp al tuturor acestor semnale, ceea ce te incurajeaza sa-ti mentii mentalitatea (si vibratia) de persoana cu lipsuri financiare.

Daca vei continua sa te incojori cu semnale care sustin starea ta curenta, atunci starea ta curenta va persista pe o perioada nedefinita. Ai putea sa scapi de asta pentru o vreme, dar te vei reintoarce curand daca starea de lipsa financiara este starea ta curenta.

Starea ta vibrationala poate fi testata fiind atent la sentimentele tale

Starea ta vibrationala poate fi testata fiind atent la sentimentele tale

Schimbarea vibratiei

Crearea unei schimbari temporare a vibratiei este usor de facut. Poti realiza o astfel de schimbare in cateva secunde. Poti sa incepi sa dansezi sau sa canti melodia ta preferata. Sa zambesti pentru un minut. Sa vizualizezi sau sa meditezi. Sa faci un dus placut. Toate aceste lucruri nu vor crea nicio schimbare vizibila daca te intorci la vechea vibratie dupa aceea. Daca semnalul tau dominant ramane neschimbat, echilibrul tau (oricare ar fi acela – inclusiv sentimentele de lipsa, furie, frustrare, respingere etc.)  va persista.

Pentru a schimba starea curenta, trebuie sa rupi patternul vechiului echilibru. Acest lucru inseamna ca trebuie sa creezi o detasare de durata intre vibratia ta curenta si vibratiile din jur care sunt compatibile cu ea.

Sunt practic doua modalitati de a face asta.

In primul rand, iti poti schimba vibratia pe o perioada suficient de mare incat sa creezi o separare de durata fata de realitatea curenta. Daca incepi sa trasmiti un nou semnal, vei incepe sa respingi automat orice din mediul inconjurator care este incompatibil cu noul tau semnal.

Vei incepe de asemenea sa atragi alti oameni, evenimente si experiente care sunt compatibile cu noul tau semnal. Tine aceasta vibratie suficient de mult si vei vedea cum realitatea fizica incepe sa se schimbe.

Poti sa aplici acest lucru prin vizualizarea scopurilor tale cat poti tu de real pentru cel putin 20 de minute in fiecare zi. Vizualizeaza pana cand simti emotii puternice cu privire la noua ta realitate. O schimbare emotionala indica faptul ca incepi sa emiti un nou semnal. Cu cat poti sa tii mai mult noua vibratie, cu atat mai repede se va schimba noua realitate.

A doua metoda este sa inlocuiesti intentionat semnalele din mediul inconjurator cu unele noi. Apoi trebuie sa te obisnuiesti cu noul mediu, iar asta se va simti ciudat la inceput, pentru ca nu vei fi complet compatibil cu noile semnale. Trebuie sa-ti dai timpul necesar sa te recalibrezi pana cand vei deveni compatibil cu ele.

Poti sa aplici aceasta metoda prin schimbarea mediului inconjurator – din punct de vedere fizic si social. Spre exemplu, daca vrei sa devii productiv, inceteaza sa-ti petreci timpul cu prietenii lenesi, inchide-ti televizorul si stai in fiecare zi cu cei mai productivi oameni  pe care-i cunosti. Chiar daca te vei simti ciudat la inceput, pana la urma vei incepe sa integrezi semnalele noi, iar patternul tau vibrational se va schimba rapid pentru a intra in rezonanta cu acesti noi oameni.

Creeaza ceea ce iti doresti

Pentru a crea ceea ce vrei in viata ta, trebuie sa modifici ceea ce emani astfel incat sa fii pe frecventa viselor si dorintelor tale.

Poti sa identifici noua vibratie prin vizualizarea scopurilor tale pana incepi sa simti emotii diferite (fericire, entuziasm) si acele emotii ar trebui sa se stabilizeze la un moment dat. Observa cum te simti in interior, nu doar emotional, dar si energetic. Apoi intoarce-te in starea ta veche si observa diferenta vibrationala intre cele doua stari. Compara contrastul dintre vechea vibratie si cea noua.

Spre exemplu, iata cum descriu vibratia de a fi sarac si cu datorii, o frecventa pe care multi oameni o mentin de ani de zile: inchis, haotic, blurat, schimbator, presat, strans.

Iata cum descriu vibratia abundentei financiare: deschidere, librtate, claritate, usurinta, stralucire, focusare, intensitate.

Fiecare vibratie are o alta semnatura energetica. Daca imi schimb temporar vibratia catre o starea de a ma simti sarac (doar imaginandu-mi ca acest lucru ar fi real), imi pot simti efectiv vibratia mutandu-se pe o alta frecventa. Daca voi retine acea vibratie destul de mult, voi vedea schimbari in realitatea mea fizica.

Evident ca daca vrei sa iti schimbi vibratia, este o idee proasta sa te expui in permanenta la semnale incompatibile. Dcaa te uiti la stirile care vorbesc despre criza economica si despre cat este de greu sa traiesti, vei observa in schimb in vibratie daca esti atent.

Acela este un timp perfect pentru a citi carti de calitate si articole inspirationale.

A invata sa simti si sa controlezi frecventele vibrationale pe care le emiti te va face un om puternic si stapan pe ceea ce i se intampla. Odata ce intelegi cu adevarat cum functioneaza realitatea din punct de vedere energetic, vei putea sa-ti muti intentionat frecventa dupa bunul plac pentru a experimenta ceea ce iti doresti cu adevarat.

Daca vrei sa experimentezi bogatie, vei putea sa creezi asta. Daca vrei sa experimentezi o noua relatie, vei putea, de asemenea, experimenta asta. Dcaa vrei sa fii intr-o stare de energie marita si de sanatate perfecta, vei putea de asemenea sa creezi asta.

Asta nu inseamna ca va fi si usor sa realizezi aceste lucruri. Ai nevoie de practica pentru a putea sa ajustezi frecventa vibrationala in mod corect, deci fii rabdator cu tine. Roma n-a fost manifestata intr-o zi

🙂

Daca ti-a placut acest articol si crezi ca altii pot sa beneficieze de astfel de informatii, te rog eu, da un share. Vrem sa devenim o comunitate puternica 🙂

http://fericire.info/wp-content/uploads/2016/04/Legea-atractiei-Cum-sa-ti-schimbi-vibratia-ca-sa-obtii-tot-ce-iti-doresti.jpghttp://fericire.info/wp-content/uploads/2016/04/Legea-atractiei-Cum-sa-ti-schimbi-vibratia-ca-sa-obtii-tot-ce-iti-doresti-150x150.jpgDezvoltare personalaDeosebit !DescoperaDezvoltare personalaIncendiarSfatul ZileiSpectaculos!
Acest articol este  extrem de important pentru a intelege cum functioneaza realitatea dupa legea atractiei. Conform legilor spirituale, tu nu esti doar o fiinta fizica ce traieste intr-un univers fizic. Esti o fiinta energetic-vibrationala care traieste intr-un univers energetic-vibrational. Esti un emitator si un receptor al energiei. Una dintre cele mai...