După o perioadă în care Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu au fost fericiţi într-o căsnicie care părea perfectă, a urmat un divorţ dureros pentru amandoi. Ambii şi-au căutat căutat fericirea în altă parte. Adelina alături de un bărbat cu care spera ea să aibă o căsnicie fericită de data aceasta iar Liviu, alături de …mai multe femei, însă nici unul nu l-a putut uite pe celălalt.

A urmat o împăcare în urma căreia mulţi romantici au vărsat lacrimi de fericire pentru aceşti doi, iar mulţi au vărsat lacrimi că l-au pierdut pe burlacul Liviu Vârciu şi burlăciţa Adelina Pestriţu. Cupul părea extreme de fericit şi chiar au declarat că işi doresc copii împreună. După un scurt tim au anunţat amândoi cu o atitudine cât mai degajată că s-au despărţit şi că o altă împăcare este imposibilă. Mai apoi, amândoi au aruncat mănuşile şi au declarat că se iubesc! Se iubesc dar nu se mai poate să fie împreună căci timpul i-a schimbat şi bineînţeles, să nu uităm de orgoliile celor doi. Mai mult, în trecut, pe vremea când încă erau căsătoriţi, Liviu Vârciu era o soţ gelos iar Adelina Pestriţu a renunţat la job.

Acum, după o despărţire care părea una definitivă, Adelina Pestriţu este surprinsă iarăşi cu Liviu Vârciu, oare asta înseamnă că nimeni şi nimic nu este mai puternic ca iubirea dintre cei doi, sau aceştia au rămas buni prieteni?

Menai VasilicaMonden
  După o perioadă în care Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu au fost fericiţi într-o căsnicie care părea perfectă, a urmat un divorţ dureros pentru amandoi. Ambii şi-au căutat căutat fericirea în altă parte. Adelina alături de un bărbat cu care spera ea să aibă o căsnicie fericită de data...