Incep prin a spune ca suntem pe masura ce inaintam in era cibernetica  fiecare  dintre noi devenim din ce in ce mai izolati. Desigur ca o mare parte dintre  dumneavoastra, cititorii probabil nu o sa imi acordati nici o farama de dreptate, insa  cateva minute acordate acestui articol probabil o sa va schimbe parerea.

In principal internetul si telefoanele mobile  incetul cu incetul creeaza dependenta  in randul tinerilor acum incepand de la varste din ce in ce mai fragede , varsta coborand pana la 8 ani, adica de indata ce incep pustii sa citeasca, cateodata si mai din timp.

Pentru  acele personane dintre dumneavoastra care nu sunt de accord cu mine le recomand sa isi inchida telefonul si laptop-ul pentru o zi sa incerce sa straiasca fara ele. Este aproape imposibil acest lucru, mare parte dintre noi intrand practin in “sevraj” constientizand ca s-a terminat bateria telefonului si nu este o cale de a-l incarca prea curand; asta nu e asa o problema, insa pentru aceia dintre noi carora le place sa mai iasa cu o fata din cand in cand, telefonul mobil, acum din ce in ce mai intelligent, este cel mai mare dusman si o sa intelegeti imediat despre ce e vorba: sa spunem ca iesi la cafea cu o fata sau daca esti o fata cu un baiat, sincer, cat timp petreci vorbind cu el/ea si cat timp petreci citind notificarile si mesajele de pe facebook si sms-urile?

O sa constati ca timpul o sa se imparta aproximativ in doua, sau mai rau. Cate cupluri nu ati vazut la o masa care in loc sa comunice unul cu altul comunica cu alte personane via retele de socializare  sau sms?

Inchei lasand loc de gandire fiecaruia dintre voi, si cu un sfat; incercati sa comunicati mai mult fata in fata si cat mai putin posibil prin mijloace modern, si mai ales, daca iesi la o intalnire , inchide telefonul pentru o ora doua, prietenii de pe facebook sau sms-urile vor fi tot acolo cand il vei dechide!

Dezvoltare personalaInternetcafea,facebook,problema,socializare
Incep prin a spune ca suntem pe masura ce inaintam in era cibernetica  fiecare  dintre noi devenim din ce in ce mai izolati. Desigur ca o mare parte dintre  dumneavoastra, cititorii probabil nu o sa imi acordati nici o farama de dreptate, insa  cateva minute acordate acestui articol probabil...