Negii sunt cele mai raspandite afectiuni ale pielii dupa acnee. Se localizeaza mai ales in zonele expuse cum sunt fata, gatul, mainile si decolteu. Negii nu sunt durerosi de cele mai multe ori, dar sunt foarte inestetici si incomozi. Cum sa scapi de ei? Iata cateva remedii naturale.

Ulei de ricin. Aplica pe neg o picatura de ulei de ricin, de doua ori pe zi si acopera-l cu un plasture. De asemenea, poti sa amesteci o lingurita de ulei de ricin cu bicarbonat de sodiu si sa aplici in acelasi mod.

Otet de mere. Aplica o picatura de otet de mere pe neg in fiecare zi pana dispare.

Usturoi. Taie un catel de usturoi si freaca pe neg pentru cateva minute. Repeta zilnic, pana ce dispare.

Saliva. Dimineata, cand te trezesti, cateste-te in gura si ia putina saliva cu degetul si pune pe neg. Fa aceasta operatiune in fiecare dimineata pana la disparitia negului.

Aspirina si vaselina. Zdrobeste un sfert de aspirina pe o farfuriuta si amesteca bine cu aceeasi cantitate de vaselina. Aplica amestecul pe neg si acopera cu un plasture. Repeta operatiunea timp de 9 zile.

Lapte de smochine proaspete. Dintr-o smochina proaspata, stoarce laptele pe neg. Acopera cu un plasture si tine-l pentru 8 ore. Repeta procesul timp de 9 zile.

Lamaie si sare. incalzeste o bucatica de lamaie cu coaja in jos. Cand coaja se infierbanta, pune un pic de sare pe lamaie si aplic-o pe zona afectata de neg. Aplica un plasture. Repeta operatiunea pentru 9 zile schimband lamaia la fiecare aplicare.

Sursa: hogarutil.com

[cf]js[/cf]

Dezvoltare personalaSanatateUtile si serviciiacnee,lamaie,lapte
  Negii sunt cele mai raspandite afectiuni ale pielii dupa acnee. Se localizeaza mai ales in zonele expuse cum sunt fata, gatul, mainile si decolteu. Negii nu sunt durerosi de cele mai multe ori, dar sunt foarte inestetici si incomozi. Cum sa scapi de ei? Iata cateva remedii naturale. Ulei de...