Iata ca a venit si clipa mult asteptata,unii zic ca va dura o vesnicie,altii zic ca vor intra maine. Noile concurente sunt asteptate de catre toata lumea in casa Mireasa pentru fiul meu,mai ales de concurentii prezenti in casa.

Nu,nu mai este mult,practic mai sunt cateva ore,astazi  in Finala Mireasa pentru fiul meu din 22.02.2014 de la ora 14:00,vom cunoaste primele concurente noi ce vor pasi in casa Mireasa pentru fiul meu. Acum toti isi pun intrebarea , daca Alin isi va gasi consoarta la cat de pretentios este , sau va purta o dragoste scanteietoare pentru vorbareata Oana.

Este posibil numarul concurentelor sa se apropie de 8 insa stim sigur ca acestea au fost alese pe spranceana la fel ca si concurentele actuale .Sa speram ca noile concurente nu au venit si ele pentru a-i provoca pe ceilalti concurenti  cum au facut altii baieti nou veniti.In urma conflictului dintre Bogdan si Andrei Bogdan a fost acuzat ca a intrat in casa Mpfm doar pt a-i provoca pe ceilalti concurenti.Ieri Andrei si Traian au precizat ca acesta s-a informat foarte bine din afara competitiei si asfel a venit sa provoace.Se pare ca Bogdan are la pat o poza a concurentului descalificat Robert.
Astazi in direct Oana rupe tacerea si precizeaza ca este foarte convinsa de faptul ca scopul lui Bogdan in aceasta competitie nu este acela de a o cuceri pe ea.Iar asta in urma faptului ca Bogdan de cand a intrat in competitie i-a sugerat Oanei ca ar trebui sa se mai cenzureze si a incercat sa ii impuna sa aiba un alt comportament.

[cf]js[/cf]

Dezvoltare personalaDivertismentMondenAndrei Bogdan,dragoste,Finala Mireasa,Ieri Andrei
Iata ca a venit si clipa mult asteptata,unii zic ca va dura o vesnicie,altii zic ca vor intra maine. Noile concurente sunt asteptate de catre toata lumea in casa Mireasa pentru fiul meu,mai ales de concurentii prezenti in casa. Nu,nu mai este mult,practic mai sunt cateva ore,astazi  in Finala Mireasa...