Noua inventie pentru inlaturarea ridurilor: tratamentul cu flacari

Noua inventie pentru inlaturarea ridurilor: tratamentul cu flacari

Noua inventie pentru inlaturarea ridurilor: tratamentul cu flacari


   

60616

De cand ii lumea femeile ar face orice pentru a fi frumoase si admirate de cei din jur, dar oare ar fi dispuse sa apeleze la astfel de tratament doar pentru a arata mai tinere?

Un salon chinezesc le oferă femeilor un tratament cu adevărat inedit,  folosind flăcări.

Potrivit specialiştilor, prin metoda Huǒ liáo,  flăcările deschise stimulează regenerarea celulelor, ceea ce duce la o  întinerire a pielii. Terapeuţii aplică un prosop îmbibat în alcool pe faţă sa pe  orice altă parte a corpului, alături de un „elixir special”, înainte să dea foc  zonei.

În imagine se vede o femeie care participă la un astfel de tratament, executat  de un terapeut specializat. Mai mult, din cauza substanţei aplicate pe  piele, tenul este încălzit, dar nu ars, asa ca, sa nu ne speriem. Cu toate că există deosebit de  multe riscuri cu privire la acest tratament, femeiele îl preferă, în  locul unei banale sesiuni de masaj, care ar putea fi mult mai utila si mai relaxanta pentru intreg corpul.Una dintre teoriile potrivit căruia  această metodă ar fi eficientă, este aceea că flăcările stimulează adenalina corpului, ceea ce poate duce la un metabolism activ şi la o  regenerare rapidă a celulelor.

Desii specialistii sustin ca metoda utilizata este foarte sigura, cate dintre noi ar avea curajul si buzunarul pentru un astfel de tratament?No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*