Cate carti sau articole de dezvoltare personala ai citit pana acum si nu s-a intamplat nimic spectaculos in viata ta ?

Dupa multe articole si carti citite mi-am pus intrebarea : De ce nu merge ? De ce eu nu am ceea ce toti imi promit prin tehnicile si articolele lor  ?

De ce ? Fiindca toate informatiile pe care le obtii din sfera mare de articole,filme si carti de dezvoltare personala nu iti sunt de folos in :

“a-ti invinge obstacolul din momentul prezent”.

Eu am ajuns aproape la 2m de carti pline de informatie despre evolutia fizica,emotionala,mentala si spirituala si pana nu am constientizat acest lucru nu s-au schimbat prea multe in viata mea .

Ce rost au toate acele informatii ?

Tot citind articole si carti la intamplare vei deveni dependent,vei crea un obicei din a “citi” carti pe care nu le vei folosi : Este exact ca si cum ai sti mii de retete de bucatarie,dar fara sa fi gatit vreodata pana acum.

Solutia mea este sa incepi acum si aici sa citesti “carti facute pentru tine” .

Care sunt “cartile facute pentru tine” ?
Foarte simplu : sunt cele care au fost scrise de oameni ce au trecut prin obstacolul prin care treci si tu acum. Acei oameni te inteleg cel mai bine.

http://fericire.info/wp-content/uploads/2016/07/Nu-mai-citi-Dezvoltare-Personala.pnghttp://fericire.info/wp-content/uploads/2016/07/Nu-mai-citi-Dezvoltare-Personala-150x150.pngDezvoltare personalaDezvoltare personala
Cate carti sau articole de dezvoltare personala ai citit pana acum si nu s-a intamplat nimic spectaculos in viata ta ? Dupa multe articole si carti citite mi-am pus intrebarea : De ce nu merge ? De ce eu nu am ceea ce toti imi promit prin tehnicile si articolele...