Stiai ca exista lucruri la care ar trebui sa te gandesti inainte de a spune DA la o a doua intalnire? Ai posibilitatea sa salvezi o multime de timp si de necazuri, daca tii cont de asta. Fetelor, luati in considerare aceste lucruri inainte de a spune DA la o a doua intalnire pentru a va asigura ca sunteti pe drumul cel bun.

1. Esti inca interesata?

Inainte de a spune DA la o a doua intalnire, gandeste-te daca esti in continuare interesata. In cazul in care prima data a fost un total haos, poate nu mai vrei sa treci prin asta. Desigur, exista intotdeauna fete care cred  in a doua sansa. Dar daca stii ca nivelul de interes este zero, ai putea fi inteleapta si sa o lasi balta, refuzand politicos. Este mai bine decat sa inchei dupa a doua intalnire, pentru ca iti va fi mai greu.

2.Te-ai plictisit?

Accepti a doua intalnire din plictiseala? Poate din cauza ca nu ai alte planuri si pare o optiune buna pentru seara ta de sambata? Daca ai fi avut alte planuri si ai fi refuzat categoric, atunci o decizie inteleapta ar fi sa refuzi. Este cea mai bun aoptiune decat sa-i dai sperante bietului baiat. O optiune buna este sa accepti dar, sa-i spui ca vrei sa iesiti ca simpli amici. Asta va va scapa de stres pe amandoi.

3. Te-ai distrat la prima intalnire?

La prima intalnire ai fost adormita? Toata seara ai privit ceasul si ai asteptat cu nerabdare ora in care vei ajunge acasa? Intalnirile ar trebui sa fie distractive! Daca nu te-ai distrat, nu mai este nevoie sa continui sa te intalnesti cu tipul asta. Mergi mai departe!

4. S-a purtat ca un gentleman?

Pentru mine, un tip care nu este un domn, pur si simplu nu merita. Cu totii avem standarde diferite, totusi. Dar un tip cu care te intalnesti ar trebui sa te trateze cu respect si curtoazie, la un nivel minim. Amintiti-va, fetelor, un tip da ce e mai bun, atunci cand va intalniti si este valabil mai ales pentru primele intalniri. Daca nu a deschis usile pentru tine si ai intrat chiar prin balti de noroi in timp ce te tinea de mana, iti da de gandit.

5.Parea interesat de tine?

Tipul era interesat de tine sau vorbea tot timpul numai despre el? La intalnire trebuie sa vorbiti amandoi despre voi insiva. Cum altfel puteti ajunge sa va cunoasteti? Dar daca nu ai putut spune nimic si nici el nu prezenta interes de tine, nu uita sa iei in considerare  asta, inainte sa accepti o a doua intalnire.

6.Pare sigur ca veti avea o a doua intalnire?

Tipul este sigur ca va veti mai vedea o data? In cazul in care crede asta, nu este un motiv sa nu spui DA la a doua intalnire, dar, il poti pune putin pe jar. Te poti juca putin, in special cand pare sa creada ca il vei suna. Daca el este interesat, el sa sune!

7. Care ii sunt planurile?

A refuza a doua intalnire pentru ca nu-ti plac planurile lui, nu este tocmai bine. Dar este bine sa-i dai un impuls. Daca nu iti place ce are el planificat, ii poti sugera altceva. Ii poti spune ca nu faci aceeasi activitate pe care o face el dar, sunt alte lucruri care iti plac. Trebuie sa va bucurati amandoi de intalnire, nu?

Nu trebuie sa spuneti in mod automat DA la o a doua intalnire. Ganditi-va la aceste lucruri inainte sa o faceti. Dar exista si alte lucruri de luat in considerare. La ce credeti ca este important sa va ganditi inainte de a accepta a doua intalnire?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dezvoltare personalaDivertismentFemeiaGeneralDA,intalnire,respect,stres
Stiai ca exista lucruri la care ar trebui sa te gandesti inainte de a spune DA la o a doua intalnire? Ai posibilitatea sa salvezi o multime de timp si de necazuri, daca tii cont de asta. Fetelor, luati in considerare aceste lucruri inainte de a spune DA la...