Secolul XXI, Windows, Linux, IBM, Audi, BMW, Porche, Apple, Nokia, Samsung, I-Phone, sunt doar câteva nume de creații ale omenirii, care fac referire la tehnologie, la evoluție, la o schimbare pozitivă. Însă, în spatele rasei umane, atârnă, încă, o grea povară care denotă, clar, din păcate, primitivism și că rasa umană, mai are foarte mult de lucrat până să ajungă la stadiul celorlalte creaturi din univers, rasismul.

Cu toate că, sunt 7000 de ani de la apariția rasei umane, pe această planetă, mulți, încă, sunt atât de conservatori încât devin foarte ignoranți. În special caucazienii, consideră că, a fi conservator, înseamnă dovadă de onoare. Din punctul meu de vedere, și, probabil, al multor persoane inteligente, conservatorismul înseamnă stagnare, involuție.

Dar, totuși, ignorând ideile conservatoare, rasismul pleacă de la ideile lui Darwin, idei de mai bine de-un secol, care, nu erau bazate decât pe simple speculații pentru a favoriza caucazienii și a denigra orice non-caucazian. Cu toate că, aceste speculații, au fost lansate, într-o eră destul de involuată, din punct de vedere tehnologic, mulți, încă cred în ceea ce, acest primitiv numit „Charles Darwin”, considera „o mare descoperire”. Caucazienii, au inventat tot felul de stereotipuri și clișee denigratoare la adresa celorlalți oameni, tocmai pentru că voiau să se simtă speciali, voiau să se delimiteze de toți ceilalți! În acest fel s-a conservat rasismul.

STOP RACISM

RASISMUL – DOVADA CLARĂ CĂ OMENIREA ESTE ÎNCĂ PRIMITIVĂ

 

 

 

Este destul de supărător, să știi că, științe precum: matematica, chimia, astrologia, ingineria, au apărut în egiptul antic și, totuși, în secolul XXI, să existe oameni, care, să considere că a fi negru sau brun înseamnă că ești retrograd.

Toate aceste științe, stau la baza tehnologiei de azi! Nu mai spunem, că, cele mai vechi oseminte umane au fost găsite de profesorul antropolog Louis Leakey, în Africa. De curând, rezultatele unor cercetări au arătat că, omenirea a luat naștere pe continentul african și că, caucazienii, sunt descendenți ai africanilor, deoarece, oamenii negrii au două gene, una dominantă (neagră) și alta recesivă (albă). Și totuși, cu toate aceste cunoștințe, încă, rasismul există, cu toate că toți suntem la fel, încă, există rasism.

Cum ar putea comunica civilizațiile extraterestre cu asemenea primitivi, ca noi? De ce ar face asta?

Suntem extrem de primitivi! Ne poticnim la unele lucruri absolut banale de secole, nu reușim să trecem de aceste bariere! Melanina, este protecție solară naturală, ce poate fi nesănătos în asta? Ce poate fi urât în asta??

Rasismul este cea mai clară dovadă de primitivism, de mentalitate redusă, îngustă și grotească! Este mentalitate de cavernă, limitată doar la un univers vizibil! Îl vom depăși vreodată? Ne vom iubi vreodată? Vom ajunge să ne prețuim unii pe alții și să lăsăm orice fel de stereotip, clișeu care ne dezbină?!

Toți suntem oameni, toți suntem frumoși, în felul nostru și toți ne merităm, unii pe alții, indiferent de orice.

Dezvoltare personalaDescoperaIstorieSocacceptare,african,alb,caucazian,dragoste,egalitate,iubire,negru,pamant,primitiv,primitiva,primitivism,rasism,rasismul,rasist,rasista,rasisti,Terra,umanitate,unire,univers
  Secolul XXI, Windows, Linux, IBM, Audi, BMW, Porche, Apple, Nokia, Samsung, I-Phone, sunt doar câteva nume de creații ale omenirii, care fac referire la tehnologie, la evoluție, la o schimbare pozitivă. Însă, în spatele rasei umane, atârnă, încă, o grea povară care denotă, clar, din păcate, primitivism și că...