Remember Me este un Action-Adventure apărut pe 3 iunie 2013, adică foarte foarte recent. Jocul este publicat de Capcom, firma japoneză responsabilă pentru seriile Devil May Cry și Resident Evil. Jocul se petrece într-un viitor distopic- anul fiind 2084- în Neo-Paris- fiind versiunea modernă și distopica a parisului  de astăzi. Starea Parisului acestuia futuristic se datorează unei companii numită Memorize care a reușit să creeze o tehnologie numită Sensen prin care utilizatorii își pot stoca, dar și împărtăși memoriile. Asta duce la apariția unor mutanți dependenți de memorii numiți Leapers și la apariția unei “Rezistente” împotriva tehnologiei, A.K.A “Memory Hunters”(Vânători de memorii). Ca și jucător, intri în pielea lui Nilin(cea din fotografie). Da, ești femeie… O femeie căruia i-a fost ștearsă memoria aproximativ în întregime și care se dovedește ulterior a fi nu doar cea mai bună vânătoare de memorii, ci și singura capabilă de a manipula memoriile altora. De-a lungul jocului Nilin încearcă să afle cine este cu adevărat.

Gameplay-ul este relativ bun, nimic ieșit din comun, dar plăcut la vedere. Evident exceptând minutele pe care le petreci vorbind prin stație cu “șeful” tău, alias “Edge”, în care nu poți să faci nimic decât să mergi. Nu să alergi. Doar n-ai vrea să ai senzația că faci progres. E de menționat faptul că în materie de luptă, e interesant faptul că îți poți aranja loviturile în ordinea în care poftești, aproape. Jocul are încadrate și elemente de platformer; te cațeri pe clădiri din când în când.

Sunetul are ceva probleme, pe lângă faptul că eu, personal, am întâmpinat o eroare în care nu am avut sunet cât am stat într-o anumită zonă. Sperăm că vor veni cei de la Capcom cu un patch.

Grafica este bună, jocul rulând pe motorul grafic Unreal Engine 3.

Storyline-ul este destul de reușit, deși dacă îl veți încerca veți întâmpina o mulțime de clișee siropoase sau tragice.

În concluzie, acest joc nu e rău, i-aș da o notă nici mare nici mică, undeva între 6 și 7.

Cerinte de sistem:

Minimum:

OS: Windows Vista®/XP, Windows 7, Windows 852b4056741
Processor: Intel® CoreTM2 Duo 2.4 Ghz or better, AMD Athlon™ X2 2.8 Ghz or better
Memory:2 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® 8800GTS or better, ATI Radeon™ HD 3850 or better
Hard Drive: 9 GB HD space
Sound: Standard audio device
Other Requirements: Broadband Internet connection

Recommended:  

OS: Windows Vista®, Windows 7, Windows 8

Processor: Intel® Core™ Quad 2.7 Ghz or better, AMD Phenom™ II X4 3 Ghz or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better
Hard Drive: 9 GB HD space
Sound: Standard audio device
Other Requirements: Broadband Internet connection

VasluianuDivertismentpc games
Remember Me este un Action-Adventure apărut pe 3 iunie 2013, adică foarte foarte recent. Jocul este publicat de Capcom, firma japoneză responsabilă pentru seriile Devil May Cry și Resident Evil. Jocul se petrece într-un viitor distopic- anul fiind 2084- în Neo-Paris- fiind versiunea modernă și distopica a parisului  de...