Luna decembrie cea mai asteptata de catre noi toti in special de catre copii. Craciunul inseamna cadouri, dulciuri, oamenii cat mai buni, deci fericire.

Copil fiind, venirea lui Mos Craciun era intotdeauna o placere in luna decembrie eram cei mai cuminti copii stiind ca nu va veni “mosul” cu ceea ce ne dorim daca nu eram ascultatori.

Vacantele de Craciun petrecute la bunici nesimtind frigul, gerul pe ulita impreuna cu ceilalti copii. Ingrijorarea ca Mos Craciun nu o sa ne gaseasca la bunici el stiind doar adresa de acasa, mirosul de prajituri care le  faceam impreuna cu mama niciodata nu le voi uita.

Mai tarziu partea ce-a mai frumoasa era atunci cand scriam scrisori mosului si peste doua, trei luni le gaseam unde le ascundea mama.

De la inocenta aceea cand lumea era fericita pentru orice lucru il faceam alaturi de familie si pana acum in zilele acestea cand noi suntem atat de grabiti atat de superficiali incat nu ne mai bucuram decat de o masa in oras la cel mai nou restaurant, o masina cat mai noua un telefon ultimul tip a trecut multa vreme. Nici nu mai umblam prin magazine dupa cadouri stam la caldura si le cumparam de pe internet suntem contra conometru si nu mai putem sa ne bucuram indeajuns.

Dar oricum bucuria mea fata de sarbatorile de iarna nu se va pierde, abia astept sa impodobesc bradul, sa aranjez cadourile sa am casa plina de oameni dragi.

Asa ca hai sa fim mai buni, mai linistiti sa ne bucuram de orice lucru simplu, sa aratam oamenilor dragi cat de bucurosi suntem ca sunt langa noi, sa aratam lumii intregi bucuria noastra.

Dezvoltare personalaDivertisment
Luna decembrie cea mai asteptata de catre noi toti in special de catre copii. Craciunul inseamna cadouri, dulciuri, oamenii cat mai buni, deci fericire. Copil fiind, venirea lui Mos Craciun era intotdeauna o placere in luna decembrie eram cei mai cuminti copii stiind ca nu va veni 'mosul' cu ceea...