Te știi a fi talentat? Iată un exemplu cum poți să devii celebru într-o noapte.

Fiecare persoană este inzestrtata cu un dar, cu un har, cu un talent într-un anumit domeniu. Odată descoperit și pus în valoare acest atu, viață va fi mult mai fericită pentru acel om. În ultimii ani, pe aproape toate posturile de televiziune din România, fie ele locale sau naționale, private sau nu, și-au făcut loc în grilă de programe emisiuni care se doresc a fi descoperitoare sau promotoare de talente.

Emisiunile se desfășoară de obicei în marile orașe ale țării, pe întreagă perioadă a anului și se axează pe creativitatea și unicitatea participanților. Artă, dânsul, vocea, desenul, pictură, magia și multe altele sunt elemente ale acestui tip de show-uri tv. O cunoscută emisiune este a€œ Românii au talent”, care are o soră mai mare în Marea Britanie a€œBritaina€™s Got Talent”, în cadrul căreia, în acest an, doi frați au executat un spectacol superb, foarte bine de către juriu. Este vorba de Billy în vârstă de 28 de ani și soră să Emily de 25 de ani, ambii pasionați practicanți de patine pe roți. Această plăcere a lor încă din copilărie, care este o activitate sănătoasă, realizată la o scară destul de largă, deci ceva simplu și accesibil oricui, i-a făcut celebrii într-o singură noapte. Participarea la a€œ Britaina€™s Got Talent” cu un număr dinamic compus din multe și dese rotiri, învârtiri, răsuciri și un moment speciale care a constat într-o îmbinare de încredere, forță și risc.
Fiecare jurat a acordat câte un DA hotărât celor doi. Iată dovadă cum cu mijoace accesibile și impulsionați de talent și curaj, se poate ajunge departe, la succes și celebritate. Este bine că această reușită să nu fie considerată a fi doar noroc, ci rezultatul încrederii în șine.

http://fericire.info/wp-content/uploads/2016/01/spectaculos-doi-frati-au-impresi.jpghttp://fericire.info/wp-content/uploads/2016/01/spectaculos-doi-frati-au-impresi-150x150.jpgDezvoltare personalaDeosebit !
Te știi a fi talentat? Iată un exemplu cum poți să devii celebru într-o noapte. Fiecare persoană este inzestrtata cu un dar, cu un har, cu un talent într-un anumit domeniu. Odată descoperit și pus în valoare acest atu, viață va fi mult mai fericită pentru acel om. În ultimii...