Episodul sapte al fraciziei „Star Wars: The Force Awakens”, cel mai asteptat film al anului 2015, va avea premiera mondiala, pe 14 decembrie, la Los Angeles, cu un numar limitat de jurnalisti, in incercarea de a proteja cat mai bine intriga filmului, urmand ca pe 18 decembrie sa fie lansat in salile de cinematograf.

Trailerul filmului, cu o durata de doua minute si treizeci si cinci de secunde a fost lansat inca de pe 20 octombrie pe canalul ESPN, in pauza unui meci de fotbal american,  cu scopul de a starni si mai mult curiozitatea iubitorilor peliculei. Imediat dupa lansare, acesta a pus stapanire pe retele de socializare. Conform trailerului se intrevede ca in acest episod al peliculei , personajele principale ar fi  Rey Si Finn interpretate de Daisy Ridley  si, respectiv, John Boyega.

Momentul lansarii este unul de o importanta majora in lumea filmului, intrucat se asteapta ca pelicula sa inregistreze incasari record, de peste 100 milioane dolari, inca din primul weekend de proiectii. Sub regia lui  JJ Abrams si avandu-i in distributie pe protagonistii trilogiei initiale: Harrison Ford, Carrie Fisher si Mark Hamill, expertii in cercetari de piata considera ca lungmetrajul va domina box office-ul mondial, si ca va depasi filmul „Avatar” din acest punct de vedere.

Asadar, nu  mai sunt decat cateva zile pana la marea premiera,  cand filmul va putea fi „savurat” in cinematografele din intreaga lume, si daca doriti sa mai prindeti un bilet este cazul sa va grabiti intrucat acestea sunt puse in vanzare pe piata online, de aproximativ doua luni, iar incasarile din precomada depasesc cu mult asteptarile.

Dezvoltare personalaCinemaincasari,premiera,record mondial
Episodul sapte al fraciziei „Star Wars: The Force Awakens”, cel mai asteptat film al anului 2015, va avea premiera mondiala, pe 14 decembrie, la Los Angeles, cu un numar limitat de jurnalisti, in incercarea de a proteja cat mai bine intriga filmului, urmand ca pe 18 decembrie sa fie...