Freelance job

Freelance job

Cheltueli avem fiecare dintre noi, insa mai ales cei tineri carora zilnic le sunt necesari bani pentru a avea o viata dinamica: pentru o cafea, un suc, o bere, un club, un trip la mare sau munte, o haina deosebita, un mobil si multe asemenea lucruri care chiar conteaza.

Stim ca este greu ca tanar elev, student sau absolvent sa te angajezi. Fie nu se indeplineste cerinta angajatorului de a avea experienta, fie angajarea daca se face, va fi pe o oferta salariala cat mai scazuta posibil. Ce se poate face in acest caz? Intotdeauna este bine sa se caute acel avantaj, acel atu care sa ne faca unici fata de ceilalti potentiali concurenti. Neavand experienta, tanarul are insa fresh si actualizate informatiile pe care le acumuleaza la institutia de invatamant. Aceste informatii pot sa fie din domeniul matematicii, al informaticii, al limbilor straine, fiecare in functie de profilul pe care il urmeaza sau l-a finalizat.

Cu aceste cunostinte tanarul poate sa faca mai multe tipuri de servicii de pe urma carora sa reuseasca sa stranga sume de bani in mod regulat. In general pot fi oferite servicii ca: traduceri de texte din limbi de circulatie internationala in si din limba romana, concepere si realizare de eseuri si lucrari de licenta sau de disertatie, crearea de pagini web, webdesign, scrierea de articole publicitare, creare logo-uri. Aceste joburi se gasesc pe platforme specializate unde se poate crea gratuit un cont in 2-3 minute. Platforme renumite sunt: freelancer.com, elance.com, upwork.com, guru.com. Merita o incercare pentru ca este o reala sansa de castig. Online se pot face bani legal si se poate creea chiar si o cariera.

Dezvoltare personalaAdolescentifreelance,joburi online
Cheltueli avem fiecare dintre noi, insa mai ales cei tineri carora zilnic le sunt necesari bani pentru a avea o viata dinamica: pentru o cafea, un suc, o bere, un club, un trip la mare sau munte, o haina deosebita, un mobil si multe asemenea lucruri care chiar conteaza. Stim...