Jojoba este un arbore originar din Mexic, uleiul miraculos fiind extras din seminţele sale. Uleiul de jojoba este un puternic antioxidant care protejează pielea împotriva factorilor externi, des utilizat în cremele zilnice de corp şi de faţă, efectele sale observandu-se chiar după prima utilizare; motivul fiind cât se poate de justificat: acest ulei seamănă foarte bine cu uleiul natural secretat de pielea noastră. Dermatologii recomandă uleiul pentru calmare şi cicatrizare, poate înlocui crema de galbenele şi este ideal în trusa de cosmetice.

Parul tău poate fi sănătos şi fara tratamente costisitoare. Pentru părul uscat reprezintă o îngrijire deosebită, il hidratează în profunzime, redându-i strălucirea şi volumul, poate fi utilizat şi de persoanele cu părul gras sau cu părul deteriorat, deoarece este deosebit de hrănitor şi repară vârfurile despicate.

Fiind bogat în vitamina E, acest ulei se utilizeaza cu succes în tratamentele antirid, ca demachiant precum şi cu efecte destul de bune în reglarea excesului de sebum. Pentru unghii şi mâini, mai ales în anotimpul rece, se recomandă utilizarea lui aşa cum se gaseşte în comert sau în combinaţie cu crema de mâini pe care o folosiţi zilnic. Cuticulele unghiilor se înmoaie foarte repede folosind acest ulei şi apoi pot fi îndepartate cu uşurinţă.

Dacă eşti mai îndrazneaţă şi vrei să iesi în evidenţă pe timpul verii, poţi aplica pe piele ulei de jojoba amestecat cu puţin sclipici, cu siguranţă te vei face remarcată în club şi de ce nu, chiar pe plajă. Cu alte cuvinte, acest ulei deosebit de hidratant se poate utiliza pentru orice particică din corpul nostru, cu condiţia să fim inventivi şi să-l combinăm cu cremele zilnice; frumuseţea nu este veşnică, dar poate fi îmbunătăţita în fiecare zi, dacă ne informăm şi luăm sfaturile bune din orice loc.

Dezvoltare personalaFrumuseteSanatateTratamente frumusete
Jojoba este un arbore originar din Mexic, uleiul miraculos fiind extras din seminţele sale. Uleiul de jojoba este un puternic antioxidant care protejează pielea împotriva factorilor externi, des utilizat în cremele zilnice de corp şi de faţă, efectele sale observandu-se chiar după prima utilizare; motivul fiind cât se poate...