Ai auzit de algoterapie?

0
15

 

Algoterapia este un tratament de frumusete care utilizeaza algele marine pentru proprietatile sale excelente. De la prevenirea imbatranirii la combaterea durerii de diferite cauze, terapia cu alge se dovedeste a fi o alegere excelenta.

Continutul ridicat de calciu, fier si minerale face din algoterapie o fantana de viata pentru pielea noastra. Este o terapie cu efect hidratant si relaxant care ajuta la eliminarea durerilor musculare.

Algele se evidentiaza prin continutul lor de calciu, potasiu, sulf, fosfor, magneziu, fier, iod, zinc si seleniu. Sunt bogate in aminoacizi, vitamine, clorofila si mucilagii. Prin aceasta terapie, porii pielii absorb toate proprietatile si oligoelementele esentiale din alge. Estea foarte benefica pentru ca algele concentraza toate proprietatile marii cum sunt mineralele si oligoelementele.

Algoterapia este recomandata pentru orice tip de persoana si se poate aplica prin masaje si impachetari corporale cu alge fierbinti triturate. Algele stimuleaza circulatia limfatica, remineralizeaza organismul si exercita o actiune antiinflamatorie.

Masajele cu alge sunt foarte adecvate pentru persoanele cu sechele in urma traumatismelor osoase si musculare, cu edeme si boli ale pielii. De asemenea, se recomanda persoanelor care sufera de febra musculara sau de inflamatii ale articulatiilor. Favorizeaza circulatia normala a sangelui si limfei, reducand durerea si inflamatia. Purifica organismul si reduce oboseala si stresul zilnic.

Impachetarea cu alge este o metoda impotriva imbatranirii premature a pielii, elimina semnele de oboseala si stres. Purifica si elimina toxinele si celulele moarte. Intarzie aparitia ridurilor prin purificarea si oxigenarea pielii. Echilibreaza si mentine un aspect bun al pielii, combatand petele. Este

Sursa: hogarutil.com

 

[cf]js[/cf]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here