Ce este Cryptocurrency si cum poti obtine monede virtuale gratuit

0
27

Dacă ești aici, mai mult ca sigur ai auzit despre criptomonede și vrei să afli și tu cu ce se ‘’mănâncă’’ acest domeniu. Deci ai ajuns unde trebuie, așadar noi îți vom explica mai exact ce trebuie să știi exact fără prea multe detalii fără sens iar mai jos te vom răsplăti și cu o metodă de a obține monede gratuit.

În prezent, această valută a devenit un fenomen global care s-a răspândit rapid și a devenit foarte cunoscut. Totuși este ceva neobișnuit și cam greu de înțeles pentru unele persoane, guverne și multe companii care sunt conștiente de importanța sa. Așadar, ce este o criptomonedă?

O criptomonedă are multe definiții. Ea poate fi definită ca o monedă digitală creată printr-un cod pe calculator. Există foarte multe exemplare pe care le poți folosi și tu pentru a efectua plăți sau chiar pentru a fi plătit, iar ca exemplu îți dăm ceva foarte popular despre care mai mult ca sigur ai auzit fie la televizor, radio fie la niște tineri discutând despre ea, și anume Bitcoin. Acesta poate fi minat pentru a-l obține și necesită o putere mare de procesare ca să fie rentabil în raport cu energia electrică consumată.

Însă, există și alte modalități prin care poți obține o monedă de acest gen, cele mai populare fiind achiziționarea sau din concursuri ori folosirea sa ca vaută pe diferite site-uri unde dacă ești activ puțin se adună acolo iar când ai atins valoarea minimă de retragere îi poți avea direct într-un portofel electronic online pe un site fie descărcat în calculatorul tău.

Doar că aici intervine o problemă… Bticoin a avansat atât de mult încât doar experții se mai pot ocupa cu el pentru a obține un profit sau ceva bănuți reali convertiți precum euro, dolari, lei. Acum nu zic că nu ți-ai putea plăti anumite lucruri de pe internet cu această monedă, doar că nu îți recomandăm deoarece a atins un prag de valoare uriașă dar și foarte instabil.

Dat fiind acest fapt, am descoperit o nouă monedă cu potențial mare și ce promite lucruri reale, nu idealuri ce țin de SF precum altele doar pentru a manipula publicul. Așadar, despe ce este vorba? Ei bine, despre Oracol, sau mai bine zis pe numele său scurt, XOR. Ne place foarte mult faptul că aceasta a fost adoptată de foarte multe platforme online printre care și una foarte bună,forumul WebMastersMind forumul WebMastersMind. Acesta i-a acordat o încredere nemaivăzută, și nu putem spune că a ‘’riscat’’ ci are încredere în potențialul său. Iar așa cum am zis mai sus, îți vom da un pont despre cum să obții și tu o criptomonedă, și anume XOR.

Tot ce trebuie să faci este doar să te înregistrezi aici și să fii activ. Dat fiind faptul că e un site în limba engleză nu am avut nimic în potrivă, însă există și persoane care nu înțeleg această limbă la un nivel avansat, așadar cât navigam m-am bucurat nespus să văd că există și categorii locale pentru diferite țări cum ar fi Spania, Italia, printre care chiar și România! Da, ai citit bine. Și pe mine m-a surprins acest fapt! Deci este o ușurare că pe lângă faptul că poți câstiga bani ușor, nici nu trebuie să depui un efort pentru a o face într-o limbă străină. Iar pe lânga asta sunt o grămadă de informații despre internet, cum să faci bani pas cu pas și multe altele. Nu vom menționa exact totul deoarece vrem să te lăsăm să explorezi de capul tău. Asadar, dupa ce ți-ai confirmat contul, te aventurezi și navighezi prin ce secțiuni îți place ție mai mult și intri în discuții, pui orice fel de întrebări legate de online, după care ieși în câștig atât cu informații oferite în timp real de către cineva, ce nu le poți găsi oriunde gratuit dar și câștigi monede Oracol care pot fi convertite în bani reali când este lansată în toamnă, pe acest site de schimb valutar.

Poate ai întrebări legate despre faptul că de ce îți recomandăm ceva ce nu e încă transferabil în bani reali în momentul de față ci în câteva luni. Păi aceasta este una dintre cele mai bune strategii învățate tot de pe forumul menționat mai sus, și de pe care am profitat de fiecare dată când am putut cu alte monede. Înainte de a fi lansat o valută cripto, aceasta poate fi obținută foarte ușor, într-o cantitate foarte mare iar după ce apare pe piață, dificultatea și valoarea sa crește la un nivel considerabil, astfel ieși în profit bine de tot! Cel mai probabil ești entuziasmat dar și privești oarecum acest lucru cu puțină suspiciune datorită incredibilității informației. Sună prea bine să fie adevărat, nu? Și eu mă înclinam spre : ‘’Nu are cum să fie adevărat’’. Însă te-ai gândit de ce nu ai mai auzit despre așa ceva până acum? Pentru că nimeni nu își dă în vileag secretul despre cum face bani. Cam atât până acum, te lăsăm să vezi cu ochii tăi, platforma este una serioasă și cu dovezi de plată pentru curioși, deci încearcă, oricum nu riști absolut nimic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here