Cum sa ne ingrijim eficient tenul !

0
15

Astazi as vrea sa va vorbesc despre cum sa ne ingrijim eficient tenul ! Sunt sigura ca ne-am saturat cu toatele de acele puncte negre de pe fata sau de aspectul inestetic al tenului
nostru, din cauza ca e prea gras sau prea uscat, prea inchis la culoare in zona ochilor sau prea galben in jurul gurii ! Astazi, toate astea vor incepe sa dispara cu timpul, daca ne interesam cu adevarat de tenul nostru si incetam sa mai cautam tot felul de leacuri sau creme scumpe, care pe langa faptul ca ne consuma banii si timpul, ne aduc nenumarate frustrari care ne incarca negativ.

Problema noastra nu e neaparat de a fi estetici in fata celor din jur, machiajul zilelor noastre face fata foarte bine la a astupa profesional toate imperfectiunile si de a iesi in public asemeni unor printi si printese, problema noastra e alta, vrem ca in adancul nostru sa ne simtim asemeni lor, vrem ca atunci cand machiajul a fost indepartat seara si suntem singuri, sa vedem in oglinzile acelea care maresc, aceiasi printi si aceleasi printese, cu sufletul vesel si binedispus, increzatori in propiile noastre chipuri care ne vor reflecta mereu sufletul!

Asadar sa trecem la treaba, uite sfaturile pe care le-am cautat, cercetat si experimentat de-a lungul catorva ani pe propriul meu ten si ma declar multumita, iar de fiecare data cand calc stramb, revin la ele negresit si cu incredere:

1. Punctele negre !

Sunt tare afurisite si pe buna dreptate va dau crezare ! Problema este ca multe dintre noi incercam sa le eliminam prin a le scoate afara, ori la cosmetica ori acasa prin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here