Evadeaza pentru un weekend: pleaca intr-un citybreak!

0
18

Evadeaza pentru un weekend: pleaca intr-un citybreak! Fie ca iti doresti sa scapi de monotonia de acasa, sau ca iti doresti sa experimentezi ceva cu totul nou, o escapada este tot ceea ce ai nevoie. Asadar pleaca intr-un citybreak fara a mai sta pe ganduri si relaxeaza-te pentru cateva zile departe de tot ceea ce te apasa la locul de munca sau la persoanele din jurul tau. In cele ce urmeaza, voi incerca sa va ofer alternative de vacanta (o lista de orase care trebuiesc vizitate) precum si sfaturi despre cum sa te pregatesti (si nu numai) pentru mini-concediul dorit, toate pentru a realiza un citybreak de neuitat.

Citybreak este ceea ce mai nou numim o fuga de cateva zile intr-un oras din tara, sau din afara; altfel spus, ne referim la clasicul mini-concediu. Si cum vara este deja aici, cu siguranta se gasesc doritori ce abia asteapta sa evadeze intr-un citybreak. Daca si tu te numeri printre ei, atunci arunca o privire asupra listei de orase alcatuite mai jos si de ce nu, impartaseste-ne parerile tale despre acest subiect scriindu-ne in sectiunea de comentarii (aflata in josul articolului).

Mentionez ca orasele enumerate mai jos au fost selectate in functie de pretul avantajos al unei minivacante precum si in functie de atractia si renumele turistic avut.
Citybreak: locuri interesante de vizitat:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here