Fast-food-ul si obezitatea

0
13

In ultimii ani s-au inregistrat tot mai multe cazuri de obezitate. Ce este mai grav, este faptul ca nu numai in cazul adultilor cat si al copiilor. Acesta este cu siguranta un mare semn de alarma pentru toti.

Este clar ca modul in care ne alimentam nu este corect si lipsa informatiei duce mereu la astfel de cazuri.

Obezitatea este o mare problema de sanatate. Nu doar infastisarea se schimba, dar si intreg metabolismul.ffffff

Si de aici apar numeroase boli de sanatate.

Una dintre bolile cele mai des intalnite din cauza obezitatii fiind diabetul. O boala la care trebuie sa luam toata viata tratament si sa fim mereu atenti la ceea ceea ce mancam.

Ei bine, ar fi cazul sa facem ceva in aceasta privinta. Mancatul pe fuga, lipsa timpului, si mereu mancarea fast-food sunt cauzele principale ce duc la obezitate.

Majoritatea preferam sa ne oprim in fuga la un fast food sau la restaurant in loc sa servim mancarea gatita facuta in casa. E adevarat ca poate gustul e divers si papilele gustative sunt incantate de gustul dulce si picant al aripioarelor prajite de la Mc Donalds. De asemenea gustul inghetatei si aromele minunate nu prea pot fi refuzate.

Insa trebuie sa spunem STOP caci aceasta inconstienta si nepasare cu privire la cat mancam, unde si cum mancam are repercursiuni grave asupra sanatatii noastre.

Asa ca haideti sa mai gustam si cate o ciorba facuta de mama, sotie sau iubita, mai o tocanita si sa reducem macarea si gustaricile din oras.

Iubiti sanatatea! Si nu uitati ca : Mancam ca sa traim, nu traim ca sa mancam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here