Gradina, o bucata din Rai

0
18

gradinaFie ca este gradina din fata casei tale, fie ca este coltul tau cochet de natura din balcon, aceasta ne aduce intotdeauna acea liniste sufleteasca de care cu totii avem nevoie.

O gradina, nu e un simplu petic de pamant; ci o adevarata oaza de liniste si frumusete care te relaxeaza enorm dupa o zi epuizanta de munca.

Gradina este cu adevarat o bucata rupta din Rai.

Imi amintesc cu drag de gradina bunicii. Exact cum ieseam din casa, in stanga si in dreapta mea plini de maiestrie sedeau linistiti doi falnici brazi. Imediat pe carare se zareau parca pudice, firavele lalele frumos colorate ale bunicii.

De mirosul imbatator al liliecilor si al trandafirilor nici numai vorbesc. Toate erau parca desprinse din gradina Edenului. O mica gradina este cu adevarat un univers aparte.

Nimic nu se compara cu privelistea unui rasarit sau apus de soare privit de pe terasa gradinii tale.

Exista tineri care privesc cu indiferenta gradina si casa, fiind obisnuiti cu zgomotul si confortul locuintei de la bloc. Insa am intalnit si tineri care ar da orice pentru o bucatica de pamant si o gradina proprie. Asta este gusturile nu se discuta!

Totusi, eu una prefer minunatul univers de care v-am vorbit; sunt satula de masini, zgomot, poluare.

Haideti sa ne creem propriul univers, sa avem ambitia de a “da viata” unor gradini magice, sa avem propriul nostru refugiu si sa ne bucuram de linitea ce ne-o ofera.gradina (1)

Ingrijiti natura! Bucurati-va de gradinile dumneavoastra. Priviti-i cu respect pe cei ce ingrijesc florile si copacii, pe cei ce iubesc pamantul! Rasplata e venita de Sus iar linistea sufleteasca doar asa o veti avea!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here