Iertarea este un dar catre sine

0
13

 

Iarta! Si astfel vei deveni liber.

Nu e intodeauna usor sa renunti, caci de multe ori ne impiedica un aspect important si anume incapacitatea noastra de a ierta.
Cand nu iertam,de fapt ne hotaram sa nu mergem mai departe. Stagnam si astfel cedam celorlalti puterea asupra vietii noastre.Poate ei au murit sau poate traiesc o viata fericita alaturi de o alta fiinta iubita. Doar noi am ramas cantonati neiertarii.Daca ne gandim adesea la faptul ca am fost raniti sau nedreptatiti si nu reusim sa ne detasam de toate acestea ne vom confrunta din nou si din nou cu aceleasi rani si nedreptati, pentru ca le atragem permanent in viata nostra prin gandurile nostre constiente sau inconstiente.
Cateodata aceste rani sunt destul de vechi poate chiar ani de zile.

Poate chiar am si uitat cauza initiala a ranii insa nu putem scapa de emotiile aferente si atrage astfel in mod constant aceleasi evenimente in viata noastra.
Daca doresti sa incepi o viata noua, libera, si independenta exista o metoda foarte simpla si eficienta.
Fa o lista cu numele tuturor acelora pe care tu crezi ca nu ii poti ierta.Numeroteaza-i dupa criteriile tale personale.

 

Ce ai perceput la ei ca fiind negativ?
Ce anume simti ca nu poti ierta?

Gandeste-te pe cine ai putea totusi ierta, pentru a-l “lasa” apoi sa plece din viata ta?
Cu siguranta vom gasi o persoana pe care ne va fi usor sa o iertam. Daca incepi sa ierti prima persoana de pe lista, se va petrece de cele mai multe ori un mic miracol. Te vei simti eliberat si fericit. E ca si cum preiei din nou carma vietii tale. Atunci cand iertam nu e nicodata vorba de ceilalti. Intodeauna e vorba de tine, de propria ta libertate, de fericirea si implinirea ta sufleteasca. A nu putea ierta ne impiedica sa fim fericiti.
In acelasi timp e foarte important sa te ierti pe tine insuti .Astea ni se pare adesea dificil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here