Fostul sef de politie, din Seattle, considera ca investigatiile privitoare la moartea lui Kurt Cobain ar trebui reluate

1
39
Kurt Cobain
Kurt Cobain

Fostul ?ef al poli?iei din ora?ul Seattle, statul Washington, consider? c?, cazul mor?ii legendarului star rock, ar trebui redeschis.

La o lun? dup? premiera mult a?teptat? a filmului

1 COMMENT

  1. Felicitări, autorule! Este un articol foarte bine închegat care are introducere, cuprins și sfârșit. Totul se derulează având un fir narativ, articolul oferind foarte multe informații concrete, captând ușor atenția celui care citește pentru prima dată articolul. Esențialmente în munca aceasta, și totodată foarte greu de realizat, mi se pare atragerea cititorului și, mai ales, menținerea acestuia de la început până la sfârșit. Pot spune c-am citit pe nerăsuflate articolul. Poate fi vorba și de faptul că m-am regăsit în subiectul postat, muzica celor de la Nirvana fascinându-mă de mic copil, nu știu, dar indiferent cât de mult mi-ar plăcea muzica lui Cobain și ce a reprezentat acesta, dacă articolul nu îmi transmitea mesajul: „spun ceva diferit, citește dincolo de aceste cuvinte”, cu siguranță nu aș fi dat click pe el și în niciun caz nu l-aș fi citit, uitând în momentul în care fac acest lucru, să respir și chiar să beau apă, deși-mi simțeam gîtul foarte uscat.
    Exprimi opinii pertinente, știi să pui punctul pe I și să redai esența unui subiect, care este imens, precum un vulcan, care atunci când erupe aruncă lavă în jur… Sincere felicitări, la cât mai multe articole și cât mai productive. Cu acesta m-ai câștigat și ai făcut din mine un cititor permanent.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here