Ioana Tufaru si-a gasit iubit…pe cine?Vezi aici!!!

0
12

Dupa acuzatiile pe care i s-au dus cu referire la igiena ei, dupa asupriri si jigniri, se pare ca soarele a ajuns si pe strada ei, avand acum parte de iubirea unui tanar. Dca doriti sa stiti mai multe, cititi in continuare.

Ioana a fost “prinsa” sa zicem de catre reporterii emisiunii “Un show pacatos”, plimbandu-se intr-un parc cu un tanar, care s-a dovedit a fi iubitul ei. Dupa ce i s-au adresat intrebari de catre reporter, tanarul a spus ca se numeste Vali, este in varsta de 26 de ani si ca ocupatie, este barman si este verisorul patroanei pentru care lucreaza iubita lui.

Totodata, cand li s-a spus ca cea care au informat jurnalistii de relatia celor doi, este chiar verisoara barbatului, Vali s-a enervat rau si a spus ca ceea ce a facut, este foarte urat din partea ei. Deasemenea si Ioana a spus ca intr-adevar este iubita lui si ca ea munceste pentru verisoara barbatului.

Dupa ce Ioana a aparut la televizor, fiind filmata in cele mai urate si rusinoase ipostaze, dupa jignirile care i s-au adus si barfele care s-au dus in spatele ei, eu una ma bucur ca a reusit sa isi gaseasca de munca, si prin intermediul acestei cai, sa isi gaseasca pe cineva, mai ales ca nimeni nu merita sa fie singur si nici nu merita judecat, asa ca , bravo ei!!!

Priviti poza mai jos:

ioana-3_3aa2a0e7cc

Sursa Foto : youtube.com

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here