Manchester United la inca o infrangere dezamagitoare

0
16

Echipa engleza de fotbal Manchester United a disputat ieri, 26 februarie, mansa tur a optimilor de finala ale Ligii Campionilor Europeni impotriva grecilor de la Olimpiakos Pireu. Pe terenul pe care nationala Romaniei pierdea primul meci de la barajul pentru Cupa Mondiala din Brazilia in fata Greciei cu 3-1, gazdele s-au impus cu un surprinzator 2-0 in fata englezilor, accentuand sezonul foarte slab al “diavolilor rosii”.

Dupa ratarea dramatica, la penalty-uri, a finalei Cupei Ligii Angliei acum mai putin de o luna, situata pe un dezamagitor loc 6 in campionat, fara sanse de a mai prinde cea mai importanta competitie inter-cluburi de pe “batranul continent” in sezonul viitor, fanii sperau macar intr-un rezultat bun si implicit calificarea in sferturi. Totusi, desi pornind clar cu sansa a doua, elenii au crezut in fortele lor, iar golurile lui Dominguez (38′) si Campbell(55′) ii aduc acum intr-o postura nesperat de buna inainte de retur.

Meciul al doilea se va disputa pe 19 martie, in Manchester, pe Old Trafford, englezii avand o misiune foarte dificila in a intoarce scorul, cel putin luand in calcul prestatia neconvingatoare din tur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here