Practica zilnic recunostinta

0
12

Practicare recunostintei este o cale sigura spre fericirea autentica deoarece aceasta tehnica te reconecteaza cu sinele tau si cu tot ceea ce te inconjoara.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei o foaie de hartie si un pix si sa notezi 3 motive pentru care esti recunoscator, cel mai indicat este sa practici aceasta tehnica dimineata deoarece in cursul noptii gandurile se vor cerne si nu vor ramane in constiinta ta decat acele lucruri care conteaza cu adevarat.

La inceput vei scrie probabil ca esti recunoscatoare pentru sanatatea ta, pentru copii, parinti, prieteni etc. dar practicand asta zilnic vei observa ca in scurt timp raspunsurile tale incep sa fie mult mai profunde, vei vedea ca vor incepe sa apara pe lista ta de recunostinta si lucuri simple ca zambetul unui copil, mirosul unei flori, briza marii, vantul care iti mangaie parul, norii de pe cer, vei incepe sa fii recunoscatoar pentru cele mai simple lucruri pe care pana nici nu le observai. In scurt timp vei vedea ca te vei trezi dimineata zambind, plin de energie si entuziasm si te vei bucura de darurile vietii in fiecare zi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here