Sexualitatea iti este relevata de astre

0
7

Stiai ca semnul tau astrologic releva in mare parte ceva din personalitatea ta? Acesta poate explica insa si comportamentul tau sexual si fanteziile. Iata deci ce spun zodiile despre sexualitatea ta.

Pesti. Semnul Pestilor este strans legat de domeniul imaginarului in materie de sexualitate. Celebru datorita timiditatii sale si rezervei sale din viata de zi cu zi, acesta surprinde cand vine vorba despre seductie si sex. Senzualitatea este un lucru foarte important pentru nativii Pesti care privilegiaza blandetea si nu raporturile salbatice. Cei sau cele din semnul Pesti au nevoie de afectiune si tandrete, iubesc preludiul si pot fi niste amanti surprinzatori.

Berbec. Cei din semnul Berbecului au nevoie inainte de toate de control atunci cand vine vorba despre sex. Isi si exprima nevoile intr-o maniera brusca si salbatica inainte de a trece la tandrete si la afectiune. Berbecii iubesc si jocurile erotice dar nu au imaginatie atunci cand vine vorba despre acest domeniu.

Taur. Nu mai este niciun secret. Taurii iubesc placerile senzuale. Taurul nu iubeste preludiul si prefera sa treaca la lucruri mai serioase, dar nu se grabeste deloc. Persoanele Taur sunt atente si preocupate de placerea celorlalti.

Gemeni. Gemenii sunt marcati de o dubla personalitate. Aceste persoane prefera sa fie cand dominate, cand sa domine. Gemenii sunt imprevizibili si au nevoie de un partener care sa ii accepte asa cum sunt. Nu sunt fideli si sunt mereu in cautare de noutate. Gemenii isi vor indeplini toate fanteziile atunci cand se iveste ocazia.

Rac. Nativii Rac sunt cel mai adesea niste persoane sensibile care nu prea iubesc sa se abandoneze celuilat sub plapuma. Au nevoie de foarte multa incredere in sine. Nu fac primul pas si prefera sa fie dirijati de cealalta persoana. Racii sunt sedusi de persoanele care sunt fermecatoare si amabile si care le confera atentie.

Leu. Leii sunt convinsi cel mai adesea ca merita ce este mai bun. Prefera deci niste parteneri frumosi si performanti. Atunci cand vine vorba despre placerea lor nu iarta nimic. Totul este analizat si luat in calcul si raporturile sexuale trebuie sa aiba loc in niste locuri luxoase si sofisticate. Leii vor sa seduca, sa fie sedusi si sa fie admirati.

Fecioara. Fecioara este un semn ambivalent. Pe plan sexual sunt atat Fecioare nebune cat si Fecioare cuminti. Primele sunt nesatule iar celellate sunt mai introvertite. Fecioarele trebuie sa nu fie deloc deceptionate si trebuie sa le gasesti punctul sensibil.

Balanta. Balanta trebuie ghidata de catre partener pe cararile placerii. Balantele prefera insa relatiile de durata placerilor punctuale. Cu cat este mai increzatoare cu atat mai mult isi va arata senzualitatea si creativitatea.

Scorpion. Daca Scorpionul este un semn care poate fi privit ca dominator, acesta este totusi pasiv si prefera sa inverseze tendinta. Cu Scorpionii trebuie sa actionezi treptat si sa nu incerci raporturi neprevazute si rapide. Trebuie sa fie ghidati si si nu trebuie grabiti.

Sagetator. Sagetatorii devin amanti foarte buni atunci cand iubesc si sunt iubiti. Sunt foarte atenti la placerile si la nevoile celorlalti. Stiu sa asculte si sa se adapteze nevoilor partenerilor.

Capricornul. Este una din cele mai dominatoare zodii. Pentru ei actul sexual trebuie sa fie plin de pasiune si fizic. Capricornii iubesc controlul si vor sa se arate performanti in pat.

Varsator. Varsatorul nu cunoaste cuvantul tabu si iubeste pozitile noi si originale. Locurile publice si placerile interzise il atrag. Stiu sa seduca sau sa atraga cand te astepti mai putin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here