VEZI AICI care le sunt cerintele marilor artisti precum J.Lo, Beyonce sau Marlyn Manson in turnee

0
14

Se stie dintotdeauna ca vedetele au avut pretentii referitor la ce mananca, in ce asternuturi dorm, sau la ce hotel sunt cazate, dar pana la a comanda o prostituata cheala si fara dinti in gura, sau a angaja un om care sa ii arunce guma, e drum mare… Dar uite ca se poate. Cine are aceste pretentii sau altele aflati in randurile urmatoare!!!

 

Beyonce si Jennifer Lopez sunt renumite pentru pretentiile exagerate pe care le au de la cei ce le organizeaza concertele.

beyonce1-480x360Beyonce nu se schimba in largul ei in turnee daca la toaleta nu are hartie rosie si capacul de la toaleta sa ii fie recent schimbat si nu numai capacul, ci si peretii din camera in care va sta trebuie sa fie de culoare alba. Stati, ca acesta e doar inceputul, inca un moft e acela ca, cei ce se apropie de ea trebuie sa fie imbracati in bumbac, altfel nu au voie sa se apropie… Nu vi se pare un pic cam exagerat, totusi???

 

MadonnaInsa nici Madonna nu se lasa mai prejos. Cantareata nu poate locui intr-o camera de hotel daca nu are propria mobila, facuta din un material special care miroase a trandafiri si liliac, si pe langa toate acestea, trebuie neaparat sa aibe 30 de garzi de corp si sa aibe acces la mai mult de 20 de linii de telefon internationale.

 

6019795e6862a70ddb05b1ab4199d5b6Pretentiile lui Mariah Carrey

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here